Elevi care se pregătesc să devină electricieni, în practică la cel mai mare angajator din Bistrița-Năsăud

Mai mulți elevi ai Liceului Tehnologic Forestier din Bistrița, care se pregătesc să devină electricieni, efectuează stagiul de practică la cel mai mare angajator din Bistrița-Năsăud – compania Leoni.

De la începutul lunii, îi avem alături de noi, în practică, pe elevii de la Liceul Tehnologic Forestier, care se pregătesc să devină electricieni. După o primă săptămâna de acomodare, ei trec prin opt săptămâni de practică împărțite în patru module, astfel încât să aibă ocazia să cunoască procesul de producție în toate etapele sale. Este îmbucurător să vedem interesul tinerilor pentru activitatea LEONI și suntem onorați că avem ocazia să contribuim la dezvoltarea lor, mai ales în această etapă atât de importantă pentru ei”, a transmis compania Leoni.

Compania a anunțat că este interesată să își formeze viitorii muncitori încă de pe băncile școlii, motiv pentru care a pregătit un pachet de oferte de colaborare pentru dezvoltarea învățământului dual și profesional din Bistrița-Năsăud. 

Anul trecut, conducerea Leoni Bistrița a participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud și ai școlilor profesionale din județ, purtându-se discuții tocmai cu privire la această intenție a companiei de a pregăti elevi în domenii precum mecanică, electronică și electrică.

error: Content is protected !!