Elevi de la școli din Bistrița și Beclean, depistați de poliţişti când fugeau de la ore

Un număr de 16 elevi care absentau nemotivat de la ore au fost depistaţi de către poliţişti pe raza municipiului Bistriţa și a orașului Beclean, în cadrul unor acţiuni de prevenire a absenteismului şcolar, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Acțiunile au avut loc la data de 27 septembrie, în intervalul orar 09:00 – 12:00, fiind efectuate verificări în unităţi de învăţământ și în unităţi de alimentaţie publică din în municipiul Bistrița și orașul Beclean.

Pe raza municipiului Bistrița, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică au efectuat verificări în șapte unități de învățământ și la localuri publice din zona adiacentă acestora. Polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale în cuantum de 500 de lei, pentru nerespectarea Legii 349/2002 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Totodată, au fost depistați zece elevi care absentau nemotivat și au fost informate școlile unde învață. Activități similare au fost desfășurate și de către polițiștii din Beclean care au efectuat verificări în cinci localuri publice din oraș. Astfel, au fost depistați 6 elevi, toți liceeni, care nu frecventau cursurile, fiind informați reprezentanții școlii unde învață”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

One comment

  1. La trecerea de pietoni din VIIȘOARA mașinile trec pe culoarea roșie a semaforului fără nici o problemă. Astăzi 4 octombrie in jurul orei 7:40 poliția română sta in mașină pe telefon fără să supravegheze nimic din ceea pentru ce sunt plătiți. Menționez ca este vorba de echipajul de pe masina MAI 50763. De asemenea am sunat la inspectoratul județean de politie dar nimeni nu răspunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!