Emil Radu Moldovan: Sunt ferm convins că Bogdan Ivan va face cinste județului Bistrița-Năsăud

radu moldovan bistrita

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a arătat ferm convins că noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, va face cinste județului și organizației din care face parte.

Mă bucur foarte tare că conducerea PSD s-a gândit la noi, că ne-a solicitat o propunere. Mă bucur foarte mult că Bogdan Ivan, un tânăr care a crescut cu noi, cu mine, ajunge la 32 de ani să fie cel mai tânăr membru al Guvernului României, într-un minister care i se potrivește, pentru că Bogdan este aplecat foarte tare pe această zonă a digitalizării, a inteligenței artificiale. Sunt ferm convins ca va face cinste județului și organizației noastre”, a spus Emil Radu Moldovan într-o declarație susținută cu ocazia inaugurării DJ 173C Buduș – Șieu.

Întrebat dacă această nominalizare a lui Bogdan Ivan în funcția de ministru va produce schimbări și în ceea ce privește posibila sa candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, liderul PSD Bistrița-Năsăud a răspuns: ”E prematur să vorbesc despre acest lucru. Nu știu ce ne aduce ziua de mâine. Opiniile cetățenilor vor fi cele mai importante pentru noi toți. Înainte de a desemna candidați, cu siguranță că vom face toate studiile sociologice necesare, pentru a putea oferi oamenilor cea mai de calitate ofertă atât pentru președinția Consiliului Județean, cât și pentru primăriile Bistrița, Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi și primăriile celorlalte 58 de comune”.

Deputatul PSD Bogdan Ivan a fost nominalizat ca ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în noul Guvern PSD-PNL, condus de liderul PSD Marcel Ciolacu. Acesta a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Joi, Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit în şedinţă comună pentru învestirea Guvernului Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *