FOTO: Cu un prim mall deja inaugurat, ce se întâmplă cu cea de-a doua galerie comercială din Bistrița, de lângă Selgros?!

Dacă B1 Shopping Center – primul mall din Bistrița a fost inaugurat și bistrițenii și-au făcut deja primele cumpărături în magazinele deschise în această galerie comercială, și investitorii din cel de-al doilea parc de acest gen trag tare pentru a putea finaliza construcția până în primăvara anului viitor.

Compania de dezvoltare imobiliară Element Development merge înainte cu proiectul privind construcția galeriei comerciale Bistrița Retail Park, de pe Calea Moldovei, numărul 13, lângă Selgros. Element Development continuă cu investiția privind amenajarea unei galerii comerciale în valoare de 7,5 milioane de euro, estimată că va fi gata în primăvara anului viitor, undeva la finele lunii martie.

Antreprenorul general al proiectului este compania locală Campeador, care lucrează la foc continuu pentru a se încadra în termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor. Acestea sunt avansate, scheletul construcției a fost deja realizat, urmând ca în curând să se realize acoperișul și fațadele galeriei comerciale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bistrița Retail Park va cuprinde pe lângă magazinul Selgors Cash & Carry și un centru comercial de tip galerie care se va întinde pe o suprafață de 9.000 de mp cu 22 de  spaţii ce vor fi închiriate.

Din datele făcute publice până acum, Element Development a semnat deja un contract cu retailerul danez de mobilă şi accesorii JYSK pentru o suprafaţă de 1.275 mp în Bistriţa Retail Park.

La fel ca și în cazul B1 Shopping Bistrița, investitorii au optat să meargă pe conceptul nou de ”strip mall”, adică un mall în aer liber care presupune organizarea spațiilor comerciale la parterul clădirii, intrarea făcându-se din stradă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One comment

  1. Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

error: Content is protected !!