FOTO: Își revine! Cățelușul străpuns de săgeți e în afara oricărui pericol!

O serie de fotografii postate acum câteva zile au șocat internet-ul: un câine a fost străpuns de mai multe săgeți, ce mai probabi pentru amuzament, deoarece NU e un exemplar agresiv. Rănit, animalul a fost descoperit pe raza localității Simionești și adus de urgență la Bistrița.
Săgețile au fost trase de-aproape, în cap și în corp și i-au atins un plămân dar au fost extrase la timp astfel a fost salvat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cățelul a fost cazat pentru o scurtă perioadă la adăpostul Primăriei Bistrița, iar momentan se află în grija unei familii iubitoare de animale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cățelul e sănătos, mănâncă și se comportă normal și urmează în continuare tratamentul medicamentos.Cel mai probabil, câinele va fi adoptat în Germania, prin intermediul unei asociații.

Poliția a început o anchetă pentru depistarea făptașului, iar dacă va fi prins, acesta riscă închisoare de la 3 luni la 1 an sau amendă penală.

2 comments

  1. Nu „daca va fi prins”-TREBUIE PRINS,de asta sunt platiti din bani publici,atat sa faca ,mai mult,oricum nu sunt in stare.

  2. Brovo celui care la salvat si celui care il ingrijeste. Felicitari din tot sufletul. S au descoperit criminali de animale? Va rog daca da atunci faceti public acest lucru. Si la Unirea langa Valea Rusului la proprietatea lui Lacatus Dan la nr 78 calea moldovei sunt 3 caini , unii au murit de foame sau calcati de masini car sunt ca in lagar fara adapost, mancare sau apa. Am inteles ca au fost sesizati cei cu legea in acest sens dar asteptam sa vedem ce masuri se vor lua. Va rog faceti ceva in acest sens. Asteptam

error: Content is protected !!