FOTO: Liberalii și social-democrații au oferit flori femeilor din Bistrița, de 8 Martie

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, doamnele și domnișoarele din Bistrița au fost în centrul atenției. Nu doar angajații Ministerului Afacerilor Interne le-au fost alături în această zi specială, ci și politicienii bistrițeni.

“Înarmaţi” cu flori, reprezentanții principalelor partide politice din Bistrița-Năsăud şi-au părăsit pentru câteva ore birourile şi au fost alături de femeile din oraș.

Primarul Ioan Turc și viceprimarul Sorin Hangan, alături de alți membri ai Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, au oferit doamnelor și domnișoarelor lalele galbene, însoțite de urări și gânduri bune.

De asemenea, și reprezentanți ai Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud au putut fi observați astăzi în diferite zone ale orașului, oferind femeilor trandafiri albi și roșii și garoafe roșii.

Printre social-democrații care au oferit flori femeilor s-au numărat și ministrul Bogdan Ivan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, deputat Daniel Suciu, consilieri locali și tineri social-democrați. Lor li s-a alăturat și managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

”Astăzi, într-o zi specială dedicată tuturor femeilor, alături de colegii mei, Bogdan Ivan, Gabriel Lazany, Daniel Suciu și tinerii social-democrați, am oferit doamnelor și domnișoarelor, o floare, în semn de apreciere pentru contribuția extraordinară pe care o aduc în viețile noastre. La mulți ani! Să aveți o zi minunată, plină de bucurie, dragoste și recunoștință!”, a precizat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

La mulți ani tuturor doamnelor minunate, care ne inspiră, ne fac să fim mai buni și ne dau încredere în viitor! Împreună cu președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul Daniel Suciu, și cu managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, și alături de tinerii social-democrați am oferit flori și mulțumiri doamnelor pe care le-am întâlnit astăzi în Bistrița. Am participat apoi la evenimentul organizat de PSD Bistrița-Năsăud, în care recunoașterea contribuțiilor femeilor puternice, autentice modele de succes pentru comunitatea noastră, a fost la loc de cinste. Ziua Internațională a Femeii este rodul direct al mișcărilor sociale pentru emanciparea femeilor din secolele trecute, care au pus bazele egalității de șanse a femeilor și bărbaților”, a transmis ministrul Bogdan Ivan.

“Când o femeie îți zâmbește, îți oferă întreaga ei lume. La mulți ani, dragile noastre, lumea noastră nu este întreagă fără voi!”, a transmis și Daniel Suciu.

De ziua lor, femeile din Bistrița au fost răsfățate și de angajații Ministerului Afacerilor Interne.

Ziua Internaţională a Femeii, marcată în fiecare an la 8 martie, este sărbătorită în multe ţări din întreaga lume. Este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor fără a ţine cont de deosebiri, fie că sunt naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!