FOTO: Mirela Pop se retrage din funcția de director general al TeraPlast

TeraPlast va avea un nou director general, după ce Mirela Pop a hotărât să se retragă din această funcție.

„Mă bucur pentru șansa de a-mi aduce aportul la dezvoltarea unuia dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor de construcții din România, dar și pentru că, în cei 10 ani de colaborare, am avut ocazia de a lucra alături de o echipă solidă, dedicată și extrem de bine pregatită, precum cea din cadrul TeraPlast” a declarat fostul director general al companiei bistrițene.

 

Mirela Pop a ocupat funcția de director general timp de un an. Poziția va fi preluată de către Alexandru Stânean.

Cu o tradiţie de 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe şase linii de business: Instalaţii & Amenajări, Profile tâmplărie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate şi Tâmplărie termoizolantă.

Facilităţile de producţie ale companiilor din Grup sunt localizate în Parcul Industrial TeraPlast, dezvoltat pe o suprafaţă de peste 200.000 mp, în extravilanul municipiului Bistriţa. În perioada 2007-2014, Grupul Teraplast a investit peste 260 de milioane de lei în dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie, dar şi în extinderea portofoliului de produse.

Grupul Teraplast a deschis pe 11 octombrie fabrica TeraSteel Serbia, specializată în producţia de panouri sandwich. Aceasta este prima fabrică din străinătate inaugurată dupa 1990 şi aflată integral în proprietatea unei firme româneşti.

Începând din 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup, Teraplast, este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.

FOTO: TeraPlast

One comment

  1. Bai frate cum decid atatia sa se retraga! Exista o singura constanta, Goye!

error: Content is protected !!