FOTO: Moș Crăciun a ajuns și la Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița

Moș Crăciun își continuă misiunea magică în Bistrița-Năsăud! După ce i-a vizitat pe copiii pompierilor, Moșul a trecut și pe la Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan Bistrița și s-a întâlnit cu copiii militarilor bistrițeni.

Copiii l-au așteptat cu nerăbdare și plini de emoții pe Moș Crăciun, care a ajuns la sediul marii unități cu transportorul blindat Piranha V, un vehicul de luptă pe roți. Bătrânelul a adus daruri pentru cei mici și a fost răsplătit cu colinde și poezii.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, un moment deosebit cu datini și obiceiuri păstrate din moși-strămoși, care aduc magie, făcând din această perioadă una foarte așteptată, în special pentru copii. Cu această ocazie magică, sosit de prin nămeți și cu daruri multe, Moș Crăciun a coborât din noua lui sanie, Piranha V, în mijlocul copiilor la sediul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”. Așteptat cu nerăbdare și multă bucurie, îndrăgitul personaj a fost răsplătit cu colinde, poezii și nu în ultimul rând, cu zâmbete. Mulțumim Moșului pentru această zi magică!”, a transmis Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița.

Zilele trecute, Moșul s-a întâlnit și cu copiii pompierilor bistrițeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *