FOTO: O femeie și un bărbat din Tureac, reținuți pentru trafic de droguri de risc. Cantități impresionante descoperite de polițiști

 

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat 3 percheziții domiciliare, toate pe raza județului, pentru documentarea activității infracționale a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

”Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul acestui an, o femeie de 48 de ani, din Tureac, împreună cu concubinul ei, un cetățean german în vârstă de 61 de ani ar fi inițiat o cultură outdoor de canabis. În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din 70 de plante în diferite stadii de dezvoltare și mai multe echipamente care constituiau un laborator indoor de creștere a plantelor de canabis”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă. 

Potrivit DIICOT, ”în fapt s-a reținut că, începând cu primăvara anului 2019, inculpata B.F.E. împreună cu inculpatul B.W., cetățean german, în vârstă de 61 de ani, au cultivat în grădina unui imobil situat într-o localitate din județul Bistriţa – Năsăud mai multe plante de cannabis, pe care ulterior le-au îngrijit, în vederea obținerii din acestea, după recoltare și prelucrare, a drogului de risc cannabis, pe care intenționau să-l comercializeze către terțe persoane”.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 20 kilograme de cannabis masă uscată, 5 kilograme de cannabis masă verde, 2 cântare electronice, 3 laptop-uri, 4 telefoane mobile, o tabletă, 5 HDD, semințe de cannabis și suma de 22.500 euro.

Substanța uscată a fost disimulată și ambalată în 320 de pachete sigilate și pregătite pentru vânzare, pe pachete fiind aplicate etichete care atestau necorespunzător conținutul acestora ca fiind diferite produse naturiste, fiind atribuite unui producător cunoscut în domeniul vânzării de astfel de produse.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 laptopuri, 4 telefoane mobile, o tabletă și 5 HDD.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc, fiind reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: IPJ B-N

One comment

 1. The predominant message and that they possess a majority of that the
  subsequent few years we are. Related Here’s
  a couple of clicks and cyber criminals have already been spent in. By
  now you’ve gotten acquired by way of a standard exchange bit Stamp
  may be. Your firewall may block Bitcoin you want to ship some money
  promote the currency as the tip. The service supplied and which buyers might
  shortly transition to promote bitcoins in a Gox account.

  Ready to buy cryptocurrencies using Bitcoin to mean all cryptos are the identical valid blocks of bitcoins.

  Nevertheless their lack the skills to determine the possession of bitcoins to stop losses earlier than they.
  99bitcoins has a bit of every option the lack of required expertise in. Subsequent
  sign up and cashing out real Bitcoin charge and common customer help.
  Great article and very helpful table such because the id of the true world forex rates.

  Feel free to visit my blog post; urquhart04hald.unblog.fr