FOTO: O tânără din Bistrița-Năsăud a finalizat studiile la o celebră universitate din Londra! Și nu oricum, ci fiind prima studentă din an

O tânără din județul Bistrița-Năsăud a avut șansa să studieze peste hotare. Rezultatele sale deosebite și perseverența au ajutat-o să reușească să finalizeze studiile tocmai în Anglia, la University of Westminster, una dintre cele mai prestigioase universități din Marea Britianie.

Diana Bîrlean a finalizat studiile liceale la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița, secția Filologie și ulterior, între anii 2013 – 2017,  a studiat la University of Westminster, reușind să finalizeze studiile. Și nu oricum, ci cu o diplomă de licență cu onoruri, fiind prima studentă din an. Diana Bîrlean este licențiată în Drept.

Să termini o facultate este o realizare, dar să termini o facultate în Anglia – fiind PRIMA din AN este ceva extraordinar! Încă o dată ne-ai arătat că orice vis poate deveni realitate cu multă muncă şi perseverenţă! Suntem cu sufletul alături de tine şi suntem foarte mândri de tine!” precizează, pe rețeaua de socializare Facebook, apropiați ai tinerei care a obținut licența în Drept la University of Westminster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

University of Wesminster este o institutie educațională internațională, cu o istorie de 175 de ani. Cele trei campusuri din centrul Londrei (Cavendish, Marylebone și Regent) și campusul din Harrow găzduiesc împreuna peste 20.000 de studenți din peste 150 de țări.

Programele oferite de această instituție sunt axate pe pregătirea pentru viața profesională a studenților, într-un mediu academic vibrant, în care studenții creativi și dedicați își pot dezvolta aptitudinile și experiența necesare pentru a avea succes într-un mediu de lucru din ce în ce mai dinamic.

Studenții de la University of Westminster au acces la dotări de ultimă generație și sunt instruiți într-un mediu cu adevărat cosmopolit. Totodată, universitatea are parteneriate internaționale strategice cu zeci de alte universități și instituții din întreaga lume.

University of Wesminster a fost numită una dintre 100 cele mai bune universități internaționale din lume și printre primele 10 din Londra în clasamentele făcute de Times Higher Education.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO: Facebook

2 comments

  1. Comunitatea satului Mogoşeni, oameni faini si gospodari, este mândră cu Ea ! !!!

error: Content is protected !!