FOTO: Pârtia de schi Cocoș va funcționa pentru a treia zi consecutiv! 14:00 – 21:00 – intervalul orar în care se poate schia

După ce în ultimele două zile Pârtia de schi Cocoș a fost deschisă și iubitorii sporturilor de iarnă au ales să învingă frigul și să se bucure de câteva ore de relaxare, astăzi, încă mai pot profita de pârtie.

Pe pagina oficială de pe o rețea de socializare a Pârtiei de schi Cocoș se anunță că bistrițenii sunt așteptați și astăzi pe pârtie, zăpada fiind numai bună pentru a schia. Utilajele Primăriei Bistrița au pregătit azi-noapte pârtia, astfel încât cei care vor opta să își petreacă după-amiaza în această zonă să nu întâmpine probleme.

Pârtia va fi deschisă între orele 14:00 – 21:00, iar schiorii care aleg să petreacă timpul liber pe pârtie vor achita tarife normale. Excepție fac cei care aleg să schieze pe nocturnă, de la ora 18:00 la 21:00, în cazul acestora urmând să fie perceput un tarif unic de 20 de lei.

Temperaturile scăzute înregistrate în ultimele zile au fost exact ceea ce așteptau reprezentanții Primăriei Bistrița pentru a pune în funcțiune tunurile de zăpadă.

Pârtia de schi Cocoș va funcționa astăzi, pentru cea de-a treia zi consecutiv.

Sursa foto: Pârtia de schi Cocoș

3 comments

  1. Adrian Florin Chereji

    Mare minune, trei zile la rand! Macar trei saptamani la rand sa fie.

  2. ros vasile - spectator

    :)))) sunte-ți tare domnul Balan…

  3. Balan Marius - contribuabil

    Da ce mama minunii de randuri se vad acolo ? S-o pus baraboi ?

error: Content is protected !!