FOTO: Tineri social-democrați din șase județe, la Bistrița, la etapa regională a Campionatului Național de Fotbal TSD

Tineri social-democrați din șase județe ale țării participă, sâmbătă, la TeraPlast Arena din Bistrița, la etapa regională a Campionatului Național de Fotbal TSD.

La Bistrița sunt prezenți tineri din Regiunea Nord-Vest, respectiv din județele Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Bihor și Bistrița-Năsăud.

”Prin această acțiune, Tineretul Social-Democrat încearcă să promoveze sportul, lucru care ne ajută să ne disciplinăm, să avem un stil de viață activ și cât mai sănătos”, a spus Paul Pop, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

Festivitatea de deschidere a evenimentului sportiv a avut loc în prezența oficialităților din cele șase județe, printre care s-au numărat și președintele PSD și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și deputatul PSD Bogdan Ivan, care, în calitate de gazde, le-au urat bun venit la Bistrița colegilor din celelalte județe.

Bun venit la Bistrița! Ne bucurăm să vă fim gazde. Sper să aveți o zi cât mai plăcută și cel mai bun dintre voi să câștige. Sunteți pe baza sportivă de la TeraPlast Arena, care cuprinde și o sală polivalentă cu circa 3.000 de locuri, care are ca anexe un restaurant, o cafenea și un hotel cu 60 de locuri, pistă de sprint, terenuri exterioare de minifotbal și handbal cu suprafață sintetică, tenis și baschet. În apropiere urmează să construim și un stadion de fotbal cu 10.000 de locuri, patru stele UEFA. La finele lunii, tot în zonă vom inaugura și baza sportivă de tip 1. (…) Dincolo de baza sportivă de tip 1 urmează un stadion de atletism. Vom avea aici un complex sportiv care va oferi facilități pentru o mare gamă de sporturi. (…) Închei prin a vă felicita pentru că vă faceți timp să faceți sport și prin a vă mulțumi că ați bătut drumul până la Bistrița. Sper să vă simțiți bine și să vă doriți să reveniți”, a spus Emil Radu Moldovan.

Sursa citată a vorbit și despre Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care are circa 1.600 de sportivi legitimați în 16 secții, acționar unic fiind Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

La rândul său, deputatul PSD Bogdan Ivan a precizat: ”Fotbalul, la fel ca și politica, este despre echipă. Dacă vrei să joci de unul singur, te duci și joci tenis. În schimb, dacă vrei să faci politică și dacă vrei să ajungi undeva, trebuie să înveți să faci echipă. Cine nu înțelege lucrul acesta e aproape ca și exclus, e doar o chestiune de timp până când va înțelege că de unul singur nu poți să faci treabă. Dacă vrei să mergi rapid, atunci mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună. Mă bucur din suflet să mă întâlnesc cu colegi din generația noastră și din toată Regiunea de Nord-Vest. Mă bucur că putem face lucrul acesta la Bistrița, unde sper să vă și întoarceți. Aici o să fiți tot timpul primiți ca acasă. Mult succes și cei mai buni să câștige!”.

După discursurile susținute de gazde, dar și de oaspeți, a urmat un scurt moment artistic pregătit de majoretele de la clubul Cheers, urmat de deschiderea oficială a campionatului, lovitura de start fiind dată de Emil Radu Moldovan și Bogdan Ivan.

Meciurile dintre echipele participante la etapa regională a Campionatului Național de Fotbal TSD se vor disputa pe tot parcursul zilei de sâmbătă.

ACTUALIZARE

În finala etapei regionale Nord-Vest a Campionatului Național de Fotbal TSD au ajuns echipele TSD Cluj și TSD Bistrița-Năsăud, TSD Cluj câștigând partida.

One comment

  1. Problema e ca ciuma rosie nu exista in Ardeal, numai in Teleormanu zonei (bn), asa ca celelalte judete nu au avut echipe… abia au adunat niste trogloditi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *