FOTO: Vezi cum s-au distrat angajații Leoni la petrecerea din Viișoara! Ce le-a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud?

LEONI Bistrița a organizat, astăzi, în Complexul Heidenfeld, un eveniment de amploare, marcând astfel 15 ani de activitate în industria automotive.

Programul zilei aniversare a cuprins atât petreceri cu DJ, spectacole de magie, spectacole de muzică populară, tombole și, nu în ultimul rând, în această seară, angajații companiei vor avea parte de un concert pe cinste susținut de îndrăgita cântăreață Corina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alături de angajații Leoni, în Complexul Heidenfeld din Viișoara a fost prezent și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a transmis și câteva cuvinte cu prilejul aniversării a 15 ani de activitate a companiei Leoni.

”Cel mai mare angajator privat din județul Bistrița-Năsăud și al doilea din România, cu peste 7600 de angajați, compania Leoni Wiring System, a sărbătorit astăzi alături de întreaga echipă 15 ani de viață în județul nostru! Impactul acestei companii în județul și municipiul Bistrița este unul pozitiv și la fel cum am făcut și până acum, administrația este alături prin pârghiile permise de lege pentru a susține orice investiție care să aducăbunăstare comunității noastre! Mă bucur mult că atunci când compania Leoni a solicitat sprijin guvernamental pentru dezvoltarea capacităților de producție de la Bistrița, aceasta a primit prin intermediul unor scheme de ajutor de stat circa 10 milioane de euro, pentru a se dezvolta. Acum, la ceas aniversar, Leoni este parte a comunității noastre și prin politici de fidelizare a angajaților și a comunității sunt convins că va crește armonios alături de un județ, un oraș și o comunitate în plină dezvoltare!” a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, postat pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook – Emil Radu Moldovan

 

 

 

 

One comment

  1. Ce treaba are Moldovan si de ce se baga in seama peste tot. crede ca le stie pe toate

error: Content is protected !!