FOTO/VIDEO: Acțiune a motocicliștilor de strângere de fonduri pentru Mircea Vrâncean, bistrițeanul diagnosticat a doua oară cu o boală grea

Comunitatea moto din Bistrița-Năsăud a organizat sâmbătă, pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița, o acțiune de strângere de fonduri pentru Mircea Vrâncean, bistrițeanul diagnosticat a doua oară cu o boală grea. 

Facem o campanie să ajutăm un coleg de-al nostru, motociclist, care din păcate trece printr-o boală destul de complicată. Săracul are o boală cu care luptă de ceva timp și când a crezut că s-a vindecat, boala a revenit într-o formă mult mai agresivă. Tratamentul pentru boala asta, după cum știe toată lumea, este extrem de scump. Așa că încercăm și noi, comunitatea moto din Bistrița-Năsăud, să ajutăm, să contribuim fiecare cum putem. Comunitatea moto este o comunitate unită peste tot și întotdeauna când cineva are necazuri, noi ne mobilizăm și încercăm să ajutăm”, a spus Cătălin Bodea.

Motocicliștii s-au aflat pe pietonalul Liviu Rebreanu în intervalul orar 12:00 – 15:00, iar trecătorii au putut face donații pentru Mircea Vrâncean. O urnă a fost amplasată special pentru acest scop, în urma acțiunii fiind adunată suma de circa 13.000 de lei.

Cei care doresc să ajute pot face donații în continuare și în conturile:

  • BRD: RO66 BRDE 060S V247 8150 0600, Nume titular: Vrancean Daciana Ionela, Moneda: RON
  • Revolut IBAN: RO39 BREL 0005 5428 5861 0100, Beneficiar: Daciana Ionela Vrâncean.

Mircea Vrâncean este unul dintre motocicliștii implicați activ în comunitatea moto din Bistrița și membru al Asociației Moto Boierii Nordului. În urmă cu 4 ani, o boală necruțătoare i-a dat peste cap viața și i-a provocat multă suferință. Analizele, efectuate după intervenția chirurgicală și tratament, indicau că boala a fost învinsă, dar la scurt timp a revenit într-o formă mult mai agresivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!