FOTO/VIDEO: PSD Bistrița-Năsăud, chef cu 1.200 de invitați, de 8 Martie!

Număr record de participanți la petrecerea pregătită de organizația Partidului Social Democrat filiala Bistrița-Năsăud, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Una dintre sălile celui mai mare restaurant din Bistrița a fost neîncăpătoare pentru cei peste o mie de participanți.

1.200 de social-democrați din județul Bistrița-Năsăud au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la petrecerea organizată de PSD Bistrița-Năsăud cu prilejul zilei de 8 Martie.

Sala din Bistrița cu cea mai mare capacitate pentru evenimente festive a fost neîncăpătoare, astfel că evenimentul s-a desfășurat în două săli alăturate, anunță deputatul Doina Pană, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

”În ultimii ani a însemnat o petrecere de 900 colegi, maxim cât permite Giulia 2, cea mai mare sală de nunți din Bistrița. Anul acesta a însemnat o petrecere de 1.200 colegi, în cele două săli alăturate ale complexului de nunți Giulia. De ce? Pentru că suntem o organizație foarte unită și e o mare bucurie pentru noi să fim împreună și la muncă și la distracție. Și mai înseamnă ceva: prețuirea pe care o au colegii noștri pentru noi, colegele lor!” a scris Doina Pană. 

De la petrecerea organizată la Bistrița nu au lipsit nici vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, și nici ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care au ales să le sărbătorească pe doamnele și domnișoarele din viața lor chiar acasă.

Petrecerea a fost presărată cu momente artistice susținute de ansambluri folclorice din Bistrița-Năsăud.

https://www.facebook.com/pana.doina/videos/pcb.2200622956625257/2200622723291947/?type=3&theater

FOTO/VIDEO: Facebook

5 comments

  1. Domnul ” Victor ” … n-au fost invitati toti care fac parte din PSD… ci exclusiv cei care ” pupa ” … crucea ( ra sa-i zic altfel ) !

  2. Un Contribuabil AntiPSD

    Balan Marius, ai fost invitat si dumneata acolo?Intreb pentru ceilalti contribuabili care au platit pentru acest chef!De ce nu s-a facut un chef pe tot orasul cu bautura si mancare gratis pentru femeiile noastre si doar un grup restrans de 1000 si ceva de cetateni!Atat e populatia Bistritei?1000 de oameni!Sau 1000 de oamneni au mancat si baut gratis pe banii nostrii?

  3. Se plateste.

  4. La mitinguri nu „se da” nimic stimabile domn, la chef au baut si au chefuit gratis, pe banii nostri ai tuturor, e normal ca cei fara coloana vetebrala sa nu refuze o mancare gratis!

  5. Balan Marius - contribuabil

    Bravo lor ! La MULTI ANI pesedisti ! Ati dat o lectie asa cum trebuie tuturor. Inncepand cu societatea civila si toate pertidele de asa zisa dreapta care va faulteaza. Gandul ma duce insa la cei mai multi concitadini care stau in case si scrasnesc din dinti si batand in taste de pomana. Iata ca soc civila nu aduna mai mult de 70 -100 de nemultumiti la mitinguri. Cred ca orasenii nostrii au o viata excelenta, au partie au de toate asa ca PSD are tot dreptul sa petreaca de cate ori doreste, ocazie cu care ne arata noua ce inseamna unitatea de partid. Cel putin la mancat si la baut.

error: Content is protected !!