FOTO/VIDEO: S-a inaugurat OK Shopping Center, cea mai nouă galerie comercială din Bistrița

OK Shopping Center

Omul de afaceri Marius Negrea de la Consult Imobil a inaugurat joi, în prezența oficialităților, a colaboratorilor și partenerilor, cel mai ambițios proiect din portofoliul său – centrul comercial OK Shopping Center.

Fosta turnătorie ARIO a fost cumpărată de Marius Negrea în 2018!

În deschiderea evenimentului, un sobor de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare a investiției, după care dezvoltatorul Marius Negrea a vorbit despre acest proiect și a explicat că el este construit în locul fostei turnătorii ARIO, proprietate pe care a cumpărat-o în anul 2018.

Marius Negrea: Proiectul pe care l-am început la Bistrița este un proiect hibrid, unic în România

A durat o perioadă bună până am știut exact ce vrem să facem aici. Am avut și ghinionul să ne suprapunem cu pandemia. Proiectarea am început-o în plină pandemie, pe vremea când centrele comerciale și în special mall-urile se închideau pe capete. (…)

Proiectul pe care l-am început la Bistrița este un proiect hibrid, unic în România pentru că este format dintr-o galerie comercială la parter, iar în etapa a doua, la etaj, o să avem o zonă care va fi de magazine, de servicii, cu sală de sport, restaurante, loc de joacă pentru copii. Etajul va fi cu temperatură controlată, adică va fi închis, exact ca și la Cluj”, a explicat Marius Negrea.

Ce spune Andrei Popescu, arhitectul acestui proiect!

Despre investiție a vorbit și Andrei Popescu, care a urmărit îndeaproape proiectul: ”Am renovat o clădire care era abandonată atât economic, cât și social și am transformat-o în ceea ce se poate vedea. Deși calea mai ușoară era să o fi demolat și să o fi reconstruit din nou, am ales să o păstrăm, fiind un simbol al Bistriței unde au muncit mii de oameni. De asemenea, în faza a doua vom avea o grămadă de spații și la sfârșitul investiției vom putea să ne numim un adevărat mall al Bistriței”.

Politicieni veniți la inaugurarea OK Shopping Center: George Simion, Daniel Suciu, Robert Sighiartău, Radu Moldovan și alții!

Printre cei care au luat parte la inaugurarea galeriei comerciale s-au numărat și deputații Daniel Suciu, Robert Sighiartău și George Simion, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prefectul județului, Teofil Cioarbă, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

De asemenea, nu au lipsit șefi de instituții și parteneri ai dezvoltatorului, dar au participat și locuitori ai orașului curioși să vadă ce magazine vor funcționa în incinta galeriei comerciale.

Radu Moldovan i-a oferit omului de afaceri Marius Negrea o diplomă din partea Consiliului Județean!

Investiția a fost apreciată de președintele Emil Radu Moldovan, care i-a oferit omului de afaceri Marius Negrea o diplomă din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Mă bucur foarte mult să fiu astăzi aici pentru că astfel de investiții trebuie susținute, nu blocate sau încurcate. Orice concurență duce la progres și consideră că astfel de investiții făcute de bistrițeni pentru bistrițeni trebuie să aibă integral sprijinul autorităților locale.

Îl cunosc pe domnul Marius Negrea d ceva vreme, e un temerar, un om cu foarte mult curaj, care a și pătimit de-a lungul vieții și cred că toate acestea l-au adus la înțelepciunea necesară de a lua această decizie și de a echilibra zonele comerciale ale municipiului Bistrița.

Trăim într-un oraș blocat, în care nu se mai poate circula deloc, sufocat și cu acest centru eu cred că se vor regla și lucrurile din punct de vedere al circulației. Oamenii din partea de sud a județului au chiar la intrare în oraș oportunitatea de a își face cumpărături sau de a își petrece timpul liber. Vă felicit, vă doresc mult succes în tot ce veți face în continuare.

Chiar dacă poate fi contestată decizia mea, afirmă că sunt foarte mândru atunci când companii de la noi din județ își asumă lucruri nu foarte simple, cum e și acela de a se bate cu giganții. Domnul Negrea este unul dintre ei, nu e singurul, dar că avem astfel de oameni trebuie să ne bucure pe toți”, a spus Emil Radu Moldovan.

La rândul său, prefectul Teofil Cioarbă și deputatul Robert Sighiartău au felicitat investitorul pentru acest proiect.

E o bucurie să vezi că un întreprinzător bistrițean dezvoltă o investiție pentru comunitatea din care face parte și e de apreciat că aduce plus valoare comunității. Mulțumim pentru această investiție! Felicitări și mult succes!”, a spus Teofil Cioarbă.

”Felicit acest antreprenor pentru ceea ce a făcut. Cred că Bistrița avea nevoie de un nou mall, un shopping center, asta pentru că și tinerii doresc să își petreacă timpul liber și să aibă facilități chiar la ei acasă. În același timp, orice activitate comercială înseamnă locuri de muncă în plus. Competiția înseamnă locuri de muncă mai bine plătite, înseamnă bani mai mulți și pentru bugetul județului și al municipiului. Îi felicit pe toți cei care au contribuit la acest proiect. Ați făcut o lucrare excelentă. Numai bine și mult succes!”, a spus Robert Sighiartău.

Ce magazine funcționează în OK Shopping Center

În OK Shopping Center funcționează magazinele Jysk, Kik, Sinsay, Tedi, ZooCenter, dar și lanțul Dr. Max. Încă de la deschidere, pragul acestor magazine a fost trecut de un număr mare de bistrițeni, curioși să descopere ofertele și să profite de reducerile speciale.

Reduceri, la deschiderea OK Shopping Center!

Ȋn ziua deschiderii, magazinele oferă reduceri între 15 şi 75%, exclusiv în OK Shopping Center, iar Consult Imobil a pregătit surprize pentru toţi cei care vor trece pragul noului centru.

Omul de afaceri Marius Negrea a mulțumit tuturor colaboratorilor și tuturor celor care i-au fost aproape și au contribuit la reușita proiectului, dar și retailerilor care au deschis magazine în noua galerie comercială din Bistrița. De asemenea, Marius Negrea a menționat că proiectul va continua cu etapa a doua.

La final, OK Shopping Center va cuprinde o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de parcări.

One comment

  1. Bravo!Un om deosebit domnul Negra.Un investitor curajos capabil sa răzbată prin hățișul ostil creat de (diverși binevoitori) Multă sănătate și succes in tot ce face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *