FOTO: Visul familiei Morariu din Salva, acela de a avea o căsuță, prinde contur! În continuare, Iosif Ciunterei are nevoie de ajutor în demersul său!

În urmă cu aproximativ o lună, Ziar de Bistrița aducea în fața opiniei publice un caz descoperit de tânărul Iosif Ciunterei în localitatea Salva, cel al familiei Morariu, pentru care Iosif s-a zbătut în speranța că va reuși să le ofere o nouă viață.

Eforturile sale nu au fost în zadar și oameni mărinimoși atât din județul Bistrița-Năsăud, cât și din alte județe care s-au oferit să ajute familia Morariu și să pună mână de la mână pentru a le construi celor trei suflete o nouă casă. Acest vis prinde din ce în ce mai mult contur, căsuța fiind deja ridicată și în scurt timp urmează să înceapă și lucrările de construcție a acoperișului.

”Îmi doresc din suflet ca familia Morariu din comuna Salva să își petreacă Sărbătorile de Iarnă, care azi-mâine bat la ușile noastre, în noua lor căsuță. Zilele trecute s-au ridicat pereții casei. Acest lucru se datorează tuturor persoanelor care au dat din puținul lor și au dorit să vadă această familie cu un acoperiș deasupra capului. Săptămâna aceasta urmează să fie turnată placa se sus, urmând apoi să ne ocupăm de acoperiș. Timpul în care se mai pot executa lucrari exterioare este destul de scurt, iar până la finalizarea construcție încă mai sunt atât de multe de făcut…” a precizat Iosif Ciunterei, cel care a luat inițiativa și a încercat să ofere familiei Morariu o nouă șansă. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iosit Ciunterei mai completează că în continuare are nevoie de ajutor pentru a duce la bun sfârșit această acțiune umanitară. Toți cei care vor să facă donații în bani, pot face acest lucru în contul IBAN: RO37BRDE130SV30047921300 deschis pe numele CIUNTEREI IOSIF, tânărul fiind cel care se ocupă personal de acest caz, contul fiind pe numele său, întrucât familia nu dispune de un cont bancar.

De asemenea, dacă există persoane care vor să ajute acestă familie și altfel decât financiar, pot găsi familia Morariu în localitatea Salva, pe strada George Coșbuc, la casa cu numărul 361.

Reamintim că familia Morariu alcătuită din trei suflete – mama, tatăl și o fetiță de doar 10 ani – trăiesc la limita sărăciei, dintr-un ajutor social și din ceea ce tatăl reușește să câștige muncind cu ziua prin sat și chiar prin alte localități din apropiere. Însă banii abia le ajung de pe o zi pe alta și nici nu se pune problema să își permită să facă prea mari reparații la căsuța în care trăiesc și care stă să cadă, cu toate că acestea sunt absolut necesare.

Mai multe informații despre acest caz puteți citi accesând link-ul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Lecție de VIAȚĂ și UMANITATE! Cum a reușit un tânăr să mobilizeze oamenii cu suflet mare pentru a ajuta o familie nevoiașă din Salva!

 

 

 

FOTO: Iosif Ciunterei

2 comments

  1. Iosife, daca nu altciuneva, cel din ceruri o sa te rasplateasca, pentru efortul ce il depui !!!

  2. Felicitări Iosif Ciunterei! Mă mir de unde ai această putere (și ambiție) în tine să faci atâte lucruri frumoase pentru oamenii și județul Bistrița-Năsăud la o vârstă atât de fragedă?! Să ai multă sănătate și succes în continuare. Pe mulți ne bucuri prin ceea ce faci!

error: Content is protected !!