FOTO/VIDEO: Ziua și avaria pe strada Sucevei! A 5-a zi în care furnizarea apei potabile este sistată

Strada Sucevei și străzile adiacente sunt din nou fără apă la robinet, pentru a 5-a zi consecutiv. În noaptea de marți spre miercuri, o altă avarie a apărut pe rețeaua de distribuție, spre disperarea celor care locuiesc în zonă.

Conducerea companiei Aquabis precizează că furnizarea apei a fost sistată la ora 01:45, reluarea urmând să se facă după ce și această defecțiune va fi remediată.

Astăzi, 11.05.2022, de la ora 01:45 am fost nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile pe strada Sucevei și străzile adiacente deoarece a apărut o avarie pe rețeaua de distribuție. Reluarea furnizării apei se va face după remedierea defecțiunii. În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm, lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval”, se arată în informarea transmisă de Aquabis SA.

Locatarii blocurilor de pe strada Sucevei și străzile adiacente sunt revoltați de situație și cer companiei Aquabis să înlocuiască întreaga conductă cu probleme.

Este bătaie de joc ce se întâmplă. De 5 zile sunt probleme”, a spus un locatar.

Cât mai tot stăm așa? Până la toamnă? Oare e așa de greu sa înlocuiești o țeava de 50-100 m? Mai bine o cârpim pe asta și creăm disconfort cetățenilor! Deja sunt 5 zile zile de când avem apa cu țârâita! E bătaie de joc, efectiv!”, a afirmat un alt locatar.

Începând de sâmbătă, 7 mai, și până în prezent, echipele Aquabis au fost nevoite să intervină zilnic pe strada Sucevei, unde au apărut avarii pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

error: Content is protected !!