FOTO/VIDEO: Unui bistrițean i-a fost FURATĂ bicicleta din scara unui bloc de pe strada Vasile Lupu! Vezi imaginile filmate de camerele de supraveghere!

Un bistrițean, Vasi Nistor, face apel la cetățeni prin intermediul unei rețele de socializare! Acestuia i-a fost furată o bicicletă chiar din scara unui bloc în care locuiește situat pe strada Vasile Lupu, iar camerele de supraveghere montate în zonă au surprins imaginile cu presupușii hoți. Vasilică Nistor cere ajutor pentru identificarea acestora.

”Aseară la ora 19:23 au intrat în scara unui bloc de pe Vasile Lupu, două persoane şi au furat o bicicletă roşie cu negru marca Bestt Lux. Ataşez aici şi imaginile cu hoții !!! Vă rog distribuiți poate îl cunoaşte cineva din Bistrița . Detalii la nr. 0754 914 909 . Vă mulțumesc!” este mesajul postat pe pagina personală de facebook de Vasi Nistor. Postarea a fost distribuită de zeci de persoane în speranța că vor fi identificate cele două persoane.

Vasilică Nistor a declarat pentru Ziar de Bistrița că bicicleta aparținea fiicei sale și a cumpărat-o în urmă cu doar câteva luni, fiind aproape nouă. Prejudiciul este de aproximativ 700 de lei.

De menționat este faptul că Vasi Nistor a făcut și o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, oamenii legii efectuând și ei cercetări pentru identificarea persoanelor care apar pe imaginile surprinse de camere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto și video: Facebook Vasi Nistor

One comment

  1. Nici asa nu-i sigur ca politia ii va prinde si omul isi va recupera bicicleta… din proprie experienta va spun, ca imediat se implineste un an de cand am comandat de pe internet un telefon si am primit o replica a telefonului.Pe scurt, am fost tepuit. Dupa aceasta, am mers la politie, avand bineinteles dovezi, respectiv factura de la curier care includea datele si semnatura expeditorului + telefonul trimis, tot…
    Si am dat declaratie insa nimic nu s-a mai miscat de atunci… ba chiar mai mult, am fost si acum o luna la politie, i am reamintit domnului politist de cele intamplate, am fost „aburit” din nou si acum inculpatul si-a schimbat bine-mersi numarul de telefon si e linistit. a trecut un an si politia, care a avut toate hartiile necesare , n a facut mare lucru.

error: Content is protected !!