Gata cu distracția! Din cauza temperaturilor ridicate, pârtia de schi Cocoș se închide!

Vremea a dat din nou peste cap planurile autorităților locale, care sperau să le ofere bistrițenilor trei zile de distracție pe pârtia de schi Cocoș deschisă amatorilor de sporturi de iarnă vineri, 26 ianuarie.

La nici trei zile de la marele eveniment, Primăria Bistrița se vede nevoită să închidă pârtia, întrucât temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la deteriorarea stratului de zăpadă, astfel că schiorii nu se mai pot bucura de această investiție de 4 milioane de euro.

”Pârtia de schi se închide astăzi la ora 12:00, întrucât partea de sus nu mai e propice pentru schiat. Stratul de zăpadă s-a deteriorat, este foarte subțire și nu se mai poate schia” a declarat pentru Ziar de Bistrița, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Așadar, astăzi pârtia funcționează doar până la ora 12:00, iar bistrițenii care totuși au vrut să mai profite de câteva ore de relaxare nu au mai plătit tichete pentru utilizarea telescaunului. ”Telescaunul se oprește la amiază, însă, bistrițenii care au fost prezenți astăzi la pârtia de schi au beneficiat de gratuitate. Au putut utiliza telescaunul în mod gratuit” a mai precizat Mihai Ruști.

În funcție de cum vor evolua condițiile meteorologice în zilele următoare, municipalitatea va încerca să mai producă zăpadă, însă, pentru a pune din nou în funcțiune tunurile pentru producerea zăpezii artificiale, temperaturile trebuie să fie de minim -5 grade

FOTO: Facebook – Alexandru Bălan 

3 comments

  1. Primarul Bistritei chiar daca este la ultimul mandat nu trebuie sa-si bata joc de votul bistritenilor. Concediul cu masina primariei, partia si alte aberitati si planuri ceausiste plus aroganta nu fac decat sa erodeze puternic votul cetatenilor pentru PSD. Dace sefii PSD judeteni nu iau urgent masuri de limitare a „avantului” primarului vor avea numai de pierdut! Mobilizarea asistatilor de catre „seful” lor nu va asigura succesul pentru viitorul candidat al PSD la primarie!

  2. Balan Marius - contribuabil

    Gata dara. Pana la anu cand ninge iar prin ianuarie si tine doua saptamani mai mereti si pe la BESERICA sa ascultati cuvantul de invatatura. Da de la POPA nu de la schiorul SAF.

  3. Bataie de joc pe banii bistritenilor! Oamenii isi distrug schi-urile in timp ce omul cu mintea creata a schiat pe saturate in Austria, pe banii bistritenilor.

error: Content is protected !!