GATA! Demisie în bloc la Partidul Verde! Ciobănică e președinte fără oameni iar „aripa” Marius Bălan își face partid NOU!

Mesajul Filialei Municipale a Partidului Verde a fost transmis pe facebook

„Partidul Verde NU MAI EXISTĂ LA Bistrița!

Începând cu data de 19 octombrie, prin decizia unanimă a membrilor organizației municipale, filiala Bistrița nu mai există de facto.

În unanimitate, am decis că DEMISIA DE ONOARE se impune din partea noastră, ca răspuns la atitudinea dictatorială și neprincipială pe care a afișat-o în ultimele două săptămâni conducerea centrală a partidului în relația cu organizațiile din teritoriu.

Le aducem aminte domnilor Florin Călinescu- președinte și Silviu Dumitru- secretar general, că da, „suntem ardeleni cu curul tare” ( cităm președintele partidului) și nu acceptăm sferturi sau jumătăți de măsură atunci când este vorba de transparență și democrație în politică, de onoare și demnitate în fața electoratului, de corectitudine și fair-play în interiorul partidului.

florin calinescu bistrita

Nu vom accepta niciodată ca cineva din exterior să se amestece în treburile interne, încălcând autonomia organizațiilor locale de partid și înțelegem, pe această cale, să facem cunoscut faptul că, la nivel național, se simte o puternică mișcare de protest în interiorul PV, justificată deplin de prestația actualei conduceri centrale în raport cu organizațiile județene.

Ultima mârșăvie, care de fapt a pus capacul peste oala sub presiune, a fost demiterea lui Marius Bălan din funcția de președinte interimar al PV Bistrița- Năsăud și dizolvarea Biroului Politic Județean, exact cu două zile înainte de desfășurarea Conferinței Județene de Alegeri și înlocuirea acestuia „din pix” cu dl. Ciobănică Dan.

Precizăm faptul că toată această mișcare a fost orchestrată la insistențele lui Ciobănică Dan, care -deși era anunțat ca singur candidat la funcția de președinte, nu a crezut în forțele și aptitudinile sale nici măcar într-o cursă solitară, fără contracandidați și a recurs la „soluția dâmbovițeană” care să-i fie favorabilă.

Marius Bălan & Compania își fac PARTID nou!

Totodată, nu avem nici cea mai mică încredere în faptul că actualul președinte interimar al PV BN și consilier local înțelege ce înseamnă cel puțin un proiect de verde din cele 20 cu care am venit în fața bistrițenilor care NE-AU VOTAT la alegerile din 27 septembrie, am demarat formalitățile legale de înregistrare a unui nou partid politic, de interes județean-o premieră pentru Bistrița- Năsăud- în care ne regăsim și vă regăsiți cu toții!

Suntem tot aici, tot noi, mai puternici și mai dedicați!” – au transmis foști membri ai Partidului Verde (Organizația Municipală).

7 comments

 1. Balan Marius -Horea

  Mersi CETATENE ! Am doua posibilitati de a ma implica. Cu B-ta Civica a carui membru fondator sunt si cu noua formatiune cu adevarat ECO pe care ma straduiesc sa o infiintez. O zi buna !

 2. Bravo, domnule Balan!!!! Nu va lasati! Au facut praf orasul, judetul, cu balastierele, taierile padurilor, partie cu investitii din banii nostri si nefuntionala. Bataie de joc! De zeci de ani ne sfideaza pur si simplu.

 3. Cu parere de rau ,dar PV-ul BN era mai bine cu dl. Balan decut cu CYOBY. Mult succes .!!!!!!!!

 4. Bine bai Ciobanica , te-ai dat de gol. Balan e tomnatic iar tu impostor ! Ha, ha, ha !

 5. calincretucalini@gmail.com

  Postacul verde…la minte dupa jignirile aduse celui pe care cu totii l-ati sustinut”””la alegerile pt functia de primar…ca fiind cel mai capabil dintre voi…santeti avari dupa functii…v-ati dezbinat inca din fasa….cu tot respectul pt d-I Balan….dar nu a aratat implicare in formarea unui partid verde puternic la noi in judet…Nu a infintat decat 3 sucursale judetene…!!!????🙏🙏🙏🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Pai cum sa nu fie demis…???Nu te implici=nu esti interesat =nu esti potrivit pt acel post…urmeaza sa demisionezi, sau vei fi demis…ceia ce sa si intamplat….Iar pt infintarea unui nou partid….tot verde….este destul de toamna….ca dealtfel…tomnatic si cel ce plinge dupa functii (Balan)

 6. postacul verde ,colegul lui Balan

  Ce mutra de sobolan are acest ciobi marunt . Uitati-va bine la privire.

 7. Balan Marius -Horea

  Linia VERDE de BN nu se va usca cat timp eu voi respira un aer curat dinspre Calimani. Avem apa destula in lacul Colibita sa udam zilnic sperantele noastre de bun simt. Politrucii marunti de pe Dambovita (Bucale) traiesc in bula lor fara sa priceapa ca dupa ce treci Carpatii in Transilvania incepe occidentul romanesc. GATA !!! Ora exacta pentru noul partid VERDE de BN se va da de la Bistrita .

error: Content is protected !!