Grupul Carrefour va deschide un supermarket și în galeria comercială Bistrița Retail Park, de lângă Selgros. În prezent se caută personal

Grupul Carrefour va deschide la Bistrița un nou supermarket, care va fi amplasat în incinta galeriei comerciale Bistrița Retail Park, care se află în plin proces de amenajare pe strada Calea Moldovei, lângă Selgros. Compania de dezvoltare imobiliară Element Development merge înainte cu proiectul privind construcția galeriei comerciale Bistrița Retail Park, de pe Calea Moldovei, numărul 13, despre care se estima că va fi finalizat în primăvara acestui an.

În ceea ce privește Grupul Carrefour, acesta face în prezent angajări. Pe un portal destinat forței de muncă există anunțuri, potrivit cărora se caută manager magazin și manager adjunct magazin pentru supermarketul ce va fi deschis în cea de-a doua galerie comercială din oraș!

Grupul oferă candidaților pachet salarial atractiv și diverse facilități, iar candidații trebuie să aibă minim 3 ani experiență în domeniu.

În supermarketurile Carrefour Market, clienții vor putea găsi o gamă variată de produse pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, produse non-alimentare, de igienă şi de întreţinerea casei.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 318 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 233 supermarketuri (213 magazine ‘Market’ si 20 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

FOTO: www.carrefour.ro

3 comments

  1. Buna in loc munca.

  2. Camelia Rebrisorean

    Buna ziua! Puteți încerca să aplicați pentru posturile vacante accesând pagina: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/casieri-lucratori-comerciali-market-bistrita-retail-park/1019577. O zi bună!

  3. Buna.mar interesa un loc de munca in carrfour cum.putem.lua legatura

error: Content is protected !!