Haiducul de pe Bârgaie, Dan Rezvanță zice că a fost atacat de „mafia lemnului”: i-au dat foc la casă și au tras cu arme de vânătoare în mașina sa!

Dan Rezvanță candidează pentru funcția de primar al comunei Tiha Bârgăului și în această campanie  s-a hotărât să dea de pământ cu mafia locală. Rezvanță acuză că la nivel local s-a format un grup organizat care sifonează banul public prin tăieri ilegale de lemn, prin exploatări ale carierei de piatră și diferite investiții finanțate din bani publici, direcționate către anumite firme controlate de primarul în funcție.

 

r54Pentru afirmațiile sale, Rezvanță susține că are probe pe care le va face publice, chiar dacă în această campanie a fost blocat pe toate canalele media locale. În urmă cu o săptămână, Rezvanță s-a dus la București și a dat declarații la D.N.A și la Inspectoratul General al Poliției București și susține că a prezentat dovezi video și foto cu tăierile abuzive de lemn și cu afacerile celor care controlează puterea în comună.

 

 

Război TOTAL la Tiha Bârgăului! În miezul nopții, un grup de atacatori i-au aprins casa lui Rezvanță și au tras cu gloanțe în mașina sa!

 

 

În miezul nopții, un grup de oamenii înarmați au aprins casa în care se afla Rezvanță împreună cu cei 4 copii. De asemenea, asupra mașinii lui Resvanță care era parcată în fața casei s-au tras mai multe focuri de armă. Acesta a lăsat casa în flăcări și a fugit cu cei 4 copii din casă și cu cele două femei, la mama sa, care locuiește la 1 kilometru distanță.

 

Ce declară Rezvanță, omul care s-a pus cu MAFIA LEMNULUI și într-o noapte a pierdut tot ce a strâns în 20 de ani!

 

 

r88Pe la ora 12 noaptea m-am pus la culcare, obosit după o zi de campanie. Am auzit ceva zgomote afară și m-am trezit brusc din somn…. în bucătărie era fum și cred că au aruncat o sticlă incendiară… am auzit focuri de armă și gălăgie mare. Am trezit copiii și m-am refugiat într-una din camere. Apoi am ieșit pentru că ardeam ca șobolanii dacă mai stăteam! Ne-am suit în mașină și am fugit cu familia și cei 4 copii… știu că o roată era spartă pentru că au tras cu arma și am mers așa, pe pană. Am auzit împușcături și când conduceam și din câte îmi amintesc atunci s-a spart un geam, ăla din spate.  Am lăsat copiii la mama și m-am întors cu câțiva oameni să salvăm ce se mai poate… dar casa era deja distrusă! a decarat Rezvanță.

 

 

r11Din primele cercetări, se pare că s-ar fi tras cu două arme: o carabină de calibru mare și o armă cu țeavă lisă, de calibru mai mic. Urmele de gloanțe au atins cabina, ușile și geamurile mașinii. Criminaliștii au adunat probe pentru a stabili exact circumstanțele acestui atac ce a avut loc în ultima zi de campanie electorală.

Pentru Primăria Tiha Bârgăului candidează: primarul Vasile Dologa (PNL), șeful Ocolului Silvic, Vasile Șut (PSD), Dănuț Dumitru Rezvanță (UNPR), Dănuț Dumitru Galben (ALDE) și Tănase Hangan ( Mișcarea Popuară).

3 comments

  1. Su locuesc un spania de 14 ani cunosc PE toti am copilarit cu el si stiu fiecare CE poste,

  2. Trebuie sa iasa la lumina sdevaru ñu putem lasa treburile sa tamaña asa cineva este vinovat.Am ajuns un secolu 21 sa se traga cu arma ca un Texas. Rusine pentru comuna noastra. Ceva este adevarat numai ca interesele sunt mari.

  3. „Mai bine sa planga maica-sa, decat sa planga mama.” Asta e sloganul hotilor si a mafiotilor.
    Astia n-au mama, n-au tata, n-au nici un Dumnezeu.
    Ma intreb insa, ce face POLITIA?

error: Content is protected !!