Niculae vrea să-și facă imagine și îl vânează pe șeful Poliției Locale! Florin Frandeș + 3 angajați sunt băgați în Comisia de Disciplină! Poliția Locală cheltuie 150.000 de euro/lună iar, administrația PSD îi coordonează de 12 ani încoace!

3 polițiști locali sunt luați în vizor de viceprimarul Cristian Niculae, pentru modul în care ar fi gestionat un caz, în Parcul Municipal. Consilierul local al Partidului Ecologist, Doru Mârza a fost luat a rost de un echipaj al Poliției Locale, pe motiv că joacă șah în parc. Doru Mârza s-a simțit ofensat și a postat mesajul pe facebook, iar comentariile utilizatorilor au amplificat cazul. În replică, Poliția Locală a dat un comunicat de presă în care a prezentat inexact situația și astfel, lucrurile s-au inflamat.

 

Viceprimarul Nicuale se dă cocoș și l-a băgat pe  șeful de la Poliția Locală în Comisia de Disciplină! În realitate, administrația PSD coordonează Poliția Locală de 12 ani încoace! 

 

„Eu vă adresez scuze în mod public pentru faptul că agenții Poliției Locale v-au confundat și ați fost menționat în mod eronat în rapoartele lor și ulterior, în comunicatul dat de către Poliția Locală. Totodată NU pot să trec peste aceste lucruri fără să iau măsuri, astfel încât am sesizat cele două comisii de disciplină: una la anivelul Poliției Locale care va cerceta și va analiza modul în care cei 3 agenți ai Poliției Locale au acționat și gestionat evenimentul și modul în care au gestionat evenimentul ulterior, prin declarații. Și cea de- a doua comisie, de disciplină în care va fi analizat modul în care care domnul director Frandeș Florin, directorul Poliției Locale a gestionat și a comunicat public acest eveniment . Eu așa ceva nu tolerez și după ce comisiile de disciplină se vor reuni și vor vor lua o decizie, noi o vom comunica public. Sper ca aceste lucruri să NU se mai întâmple… „ – a declarat Cristian Niculae.

Viceprimarul PSD se dă cocoș anti – Poliția Locală și face comisii de imagine!

Prin astfel de șmecherii, Cristian Niculae vrea să-și arate abilitățile de viceprimar și insistă pentru reformarea Poliției Locale ( la nivel declarativ). Candidatul PSD la alegerile din 2020 ia în calcul și voturile ecologiștilor (aprox. 2.000 de voturi), pe care încearcă să-i atragă prin astfel de tertipuri ieftine.

 

Citiți și:

 

Știți cât cheltuie Poliția Locală: 150.000 de euro pe lună! Au buget enorm de 1.7 MILIOANE de euro pe an și un polițist local are venituri BRUTE cuprinse între 3.000 și 12.000 de lei!

2 comments

  1. Oare o vrea sa-l faca pe pensionarul Gabrian sef?

  2. Adunatura numita Politia Loala ,cheltuie sume importante care ar putea fi folosite in alte scopuri ,cum ar fi reparatii de scoli si gradinite ,strazi de pamant,etc. Ca sa-si justifice „activitatea ” mai se iau de cate un cersetor sau betiv.DESFIINTATII !!!!!spre binele comunitatii !

error: Content is protected !!