Hoți prinși la furat într-un magazin din Bistrița

Mai multe persoane care încercau să fure produse dintr-un supermarket din Bistrița au fost prinse de jandarmi.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, două cazuri de acest fel au avut loc pe parcursul zilei de marți.

Astfel, doi bărbați sunt bănuiți că ar fi ales mai multe produse de pe rafturile unui supermarket din Bistrița, dar când au ajuns la casa de marcat nu le-ar fi scanat integral pentru a le achita. Jandarmii au intervenit la fața locului și au constatat că în zonă ar fi acționat un grup format din trei bărbați care ar fi sustras diferite produse alimentare. Pe numele acestora au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal. Totodată, jandarmii i-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane în scopul săvârșirii de acțiuni ilicite, respectiv cu 400 de lei amendă pentru provocarea unui scandal.

La câteva ore distanță de acest caz, jandarmii au fost solicitați să intervină din nou la același supermarket, fiind sesizat încă un caz de furt. De această dată, o tânără de 25 de ani ar fi ascuns în buzunarul pantalonului un aparat de ras și ar fi încercat să treacă de casele de marcat fără să îl achite. Pe numele acesteia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, care au fost înaintate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Bărbații în cauză sunt din județul Iași, în vreme ce tânăra este domiciliată în cartierul Viișoara. Valoarea totală a produselor pe care aceste persoane încercau să le fure se ridică la aproximativ 450 de lei.

One comment

  1. Ei, asta da grozăvie!!!T….este de rasu’-plansu’.Oamenii furau pentru că la era foame(s-a specificat că erau produse alimentare)cum le este atâtora dealtfel.Sa nu va așteptați la aplauze și felicitări.Le veți avea când veți prinde adevărații hoți,cei ce produc cu adevărat
    paguba acestui stat,nu 2-e3 produse alimentare.Oricum ,la castigurile colosale pe care le au supermaket-urile e floare la ureche.Focusati-va pe lucruri serioase,fraților E plina tara de tineri drogați de pildă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *