De 1 Decembrie iarăși o dăm pe fasole cu cârnați! Consiliul Județean a alocat 80.000 de lei pentru dorința șefului PSD: mâncare „GRATIS” pentru cetățeni + spectacol folcloric! Seara, show de 4.000 de euro pentru copii + luminițe aprinse în Piața Petru Rareș!

ziar de bistrita 1 decembrie

De Ziua Națională a României, Consiliul Județean a pregătit o serie de manifestări, pe placul președintelui PSD! În cele 2 mandate de președinte la CJ, Radu Moldovan a finanțat fasolea cu cârnați oferită „GRATIS” cetățenilor prezenți la defilare!

Accesul la porția de mâncare s-a realizat pe baza unui tichet, inscripționat cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Tichetele de fasole s-au eliberat pe infrastructura de partid: lideri ai pensionarilor, șefi de scară, președinți de asociații de locatari sau Sindicate.

O Asociație a Consiliului Județean primește 80.000 de lei pentru fasole către populație! Sindicatele din județ fac liste!

Șmecheria-i simplă: Asociația Produs în Bistrița Năsăud este fondată de Consiliu Județean iar managerul Florin Moldovan este președintele asociației. Pentru a pune mâna pe banii de fasole, Asociația a înaintat o cerere scrisă prin care a solicitat 80.000 de lei.

Evenimentul pregătit de Asociația Produs în Bistrița-Năsăud se va desfășura în zona Piața Centrală – pietonalul Liviu Rebreanu, duminică, 1 decembrie, de la ora 14:30.

Pentru organizarea zilei de 1 Decembrie, autoritățile au alocat un buget de 110.000 de lei: 80.000 de lei pe mâncare și 20.000 de lei pe muzică! Focul de artificii costă 10.000 de lei!

În timp ce servesc mâncarea GRATIS, bstrițenii vor avea parte și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist Dor Românesc al Centrului Județean de Cultură Bistrița-Năsăud.

Seara, un spectacol pentru copii, plătit cu 4.000 de euro din banii Consiliului Județean! Șeful PSD va aprinde luminițele de Crăciun!

Copiii, părinți, bunicii sunt invitați la Golden Party, spectacol susținut de trupa Fantasticii- prietenii lui Moș Crăciun. SHOW-ul va avea loc în Piața Petru Rareș în 1 decembrie, începând cu ora 16:00.

Focul de artificii costă încă 10.000 de lei, bani alocați din bugetul județean!

Programul manifestațiilor de 1 Decembrie!

• Ora 12:00: Depunere de coroane la statuia Cardinalului Iuliu Hossu, la Biserica Greco-Catolică ”Buna Vestire”, strada Gării, nr. 13, Bistrița;
• Ora 13:00: Ceremonie militar-religioasă cu depunere de coroane la statuia poetului Andrei Mureșanu, din Piața Centrală a municipiului Bistrița;
• Ora 13:30: Defilarea detașamentelor de onoare, a tehnicii și echipamentelor, pe traseul strada Gheorge Șincai – strada Dornei;
• Ora 14:30: Spectacol culinar cu bucate tradiționale românești (Piața Centrală – pietonalul Liviu Rebreanu). Participă: Nina Rus, Florin Vechiu, Fulop Attila, Marius Dejanschi, Bogdan Câmpanu, Clyde Nemes, Daniel Ursa, Vasile Hotca, Ionuț Mangiu;
• Ora 16:00: ”Colorăm iarna!”, Piața Petru Rareș (în fața Consiliului Județean): Spectacol de muzică și dans cu Funtasticii – Prietenii lui Moș Crăciun, animație stradală, aprinderea luminițelor de sărbători, foc de artificii;
• Ora 17:00: Retragere cu torțe pe traseul Protopopiatul Bistrița – Piața Petru Rareș – strada Dornei – pietonalul Liviu Rebreanu – strada General Grigore Bălan – strada Avram Iancu – cazarmă.

Restricții de trafic!

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, circulaţia auto va fi restricţionată între orele 06.00 – 18.30 pe străzile Grănicerilor, Avram Iancu, General Grigore Bălan, Bistricioarei, Dornei, Gheorghe Șincai, Piața Petru Rareș, 1 Decembrie, Republicii, Gării, Piața Unirii și Piața Centrală.

Citiți și:

 

No’ ziceți voi dacă NU-s penibili PSD-iștii: Radu Moldovan a aprins luminițele, la o zi distanță după ce Ovidiu Crețu le- a dat drumu’ în tot orașul! Vătaful de la Județ a dat tonul cânteceor patriotice!