Începând de astăzi, circulația rutieră este închisă pe DN 17D, între Valea Mare (județul Bistrița-Năsăud) și Cârlibaba (județul Suceava)

Începând de astăzi, 15 noiembrie, se interzice circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 17D între localitățile Valea Mare (județul Bistrița Năsăud) și Cârlibaba (județul Suceava).

Această măsură s-a luat conform reglementărilor în vigoare privind circulația pe drumurile publice în sezonul rece, iar șoferii sunt sfătuiți să țină cont de ea.

”Jandarmii montani Rodna informează că pe DN 17 D în localitatea Valea Mare, comuna Șanț, începând de astăzi, 15 noiembrie 2018, accesul este închis înspre Pasul Rotunda. A fost montat indicatorul „Accesul Interzis”!  Pentru evitarea unor probleme nedorite jandarmii vă recomandă să țineți cont de acest lucru în perioada următoare” arată Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

În zonă zăpada și-a făcut deja simțită prezența, în concluzie, pe acest sector de drum este interzisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada sezonului rece.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

FOTO: Jandarmeria Bistrița

One comment

  1. Prof. Florin I. Bojor

    Ce e mai ușor: să faci un drum asfaltat sau să-l închizi iarna pe cel de pământ? La 100 de ani de la unire nu am fost capabili să asfaltam legătura cu Suceava și Maramureș prin Pasul Rotunda. Pariu că pe 1 decembrie toți politrucii județului o să țină niște discursuri lacrimogene și populiste, însă realitatea îi face de rușine…

error: Content is protected !!