INTERVIU cu Dorin Vlașin, primarul ofertat de PSD ! Acum, se luptă cu sistemul lui Radu Moldovan: „e o disperare la ei, se simte asta!”

Dorin Vlașin

Dorin Vlașin a ieșit primar în 2020 și l-a învins pe Mircea Romocea, primar PSD aflat în funcție! Prima manevră: a negociat cu USR-iștii și l-a impus pe Marius Bodea pe funcția de viceprimar.

A prins culoar favorabil și a accesat rapid bani guvernamentali. Astfel, a deblocat câteva proiecte uitate prin sertarele primăriei și a demarat dezvoltarea Năsăudului.

Vlașin iese la ATAC!

Ce NU a făcut? Năsăudul NU are centură ocolitoare, bază sportivă și străzi asfaltate! E valabil și pentru Aqualand, obiectivul care l-ar fi menținut pe Romocea pe funcție. Fostul primar a ratat începerea lucrărilor și Vlașin, de asemenea.

Dorin Vlașin promite că le face, dacă prinde un NOU mandat!

A fost crititcat în PNL pentru apropierea de Radu Moldovan, dar acum, Vlașin lansează grenade către adversari și e gata să-i înfrunte pe toți PSD-iștii de pe lista profesoarei Bidică… Parte-n parte sau la grămadă. Cum vor ei. La orice oră!

Dorin Vlașin a acordat un interviu pentru Ziar de Bistrița și a făcut o prezentare rapidă a realizărilor sale.

Cel mai tare proiect al Năsăudului: centura ocolitoare, un obiectiv BLOCAT de hățișul politic din sistem!

Reporter: – Domnul primar, cum a fost începutul de mandat?

Dorin Vlașin: – Începutul de mandat a fost unul destul de greu. NU putem spune că e vorba de 4 ani, ci de 3 ani jumate deoarece mandatul meu se va încheia doar în luna septembrie.

A fost o perioadă complicată, deoarece am început în pandemie. Dar astea nu ne-a împiedicat să demarăm extrem de multe proiecte.

Cu toată lipsa de modestie, aș spune că am făcut tot ce am promis în campanie.

Reporter: – Care ar fi principalele obiective?

Dorin Vlașin: – Principalul obiectiv ar fi anveloparea celor 9 blocuri de locuință. Am fost viceprimar și finanțarea era deja semnată.  Au fost vreo 10 proceduri licitație la care nu au participat nimeni , deoarece finanțarea era una destul de mare. 

La începutul mandatului am obținut 1 milion de euro și n-am fost nevoit să fac un împrumut. Pentru un buget de 7-8 milioane de euro e o sumă enormă. De asemenea, am folosit banii pentru cofinanțarea Centrului pentru Vârstnici. Cofinanțarea depășea 1 milion RON

În același timp, am finalizat modernizarea Spitalului Orășenesc: 30 de miliarde lei vechi era cofinanțarea. A fost un pas mare la în începerea mandatului.

Modernizarea  Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu era un proiect sub evaluat din cauza prețurilor de pe piață și a creșterii tarifelor cu manopera. Am deblocat și acolo!

Bloc ANL în Năsăud! E aproape-gata!

Dorin Vlașin: – Am obținut finanțare pentru un bloc ANL , am depus documentație, detalii proiect tehnic, iar acest obiectiv este aproape finalizat.

Aqualand-ul din Năsăud, proiectul ce l-a îngropat pe Romocea! Ce promite Vlașin la final de mandat! De ce NU au început lucrările!

Reporter: În ce stadiu e Aqualand-ul din Năsăud?

Dorin Vlașin: – La Aqualand sunte în linie dreaptă: procedura e finalizată de aproape un an jumătate. Studiul de fezabilitatee din 2015.

Proiectul  tehnic NU a mai corespuns studiului de fezabilitate în ce privește partea energetică. Dacă l-am fi finalizat pe vechiul SF,  tăiam panglica și a doua zi îl închideam. Costurile erau enorme, costul de întreținere, mă refer.

Dorin Vlașin: – Am introdus panouri fotovoltaice, modificări tehnice…. În fiecare zi sun la C.N.I  să vedem stadiul obiectivului!

Reporter: – Este un obiectiv blocat din punct de vedere politic?

Dorin Vlașin: – Mi-e greu să cred acest lucru!

Reporter: –  Aparent e imposibil deoarece și PSD și PNL sunt la putere. Ce interes ar fi?

Dorin Vlașin: –  În urmă cu ani de zile erau discuții că cei de la Beclean NU sunt foarte încântați să facem acest complex, că le-am face concurență. Ce pot să vă spun: că avem 10 ani de când s-a demarat acest obiectiv! 

Reporter: – Și când se va finaliza?

Dorin Vlașin: – 30 de luni e termenul de finalizare. Am încredere că Năsăudul va avea acest parc acvatic, dorit de toată lumea din zonă!

Străzile modernizate de Vlașin! Ce urmează?

Noi lucrăm aici la foarte multe lucruri care nu se văd ! De exemplu, pe Anghel Saligny ne-am cadastrat 17 străzi. A fost de asemenea un proces cu Uniunea Comunelor Grănicerești și ne-am recuperat bunurile. Aveam străzi pregătite de asfaltare, dar terenul era în litigiu și nu nu puteam face nimic. Acum totul s-a rezolvat și trecem la treabă” – a spus Dorin Vlașin.

Bază sportivă pe modelul Sângeorz- Băi! E gata proiectul, se așteaptă finanțarea!

De asemenea, am finalizat un proiect tehnic privind baza Progresului Năsăud pe modelul celor de la Sângeorz Băi. Vom avea o bază modernă și împreună cu Aqualand-ul asigurăm tinerilor acces la infrastructură de sport și agrement” – promite primarul în funcție.

TOATE blocurile din Năsăud vor fi reabilitate: fațade moderne și termopane!

Reporter: – Care proiect este cel mai „de impact?”

Dorin Vlașin: – Doar anul trecut am semnat proiecte în valoare de 17 milioane de euro, din care vreo 7 milioane de euro finanțare prin PNRR. Reabilităm bloc 67,4 BIS c1 și bloc 12. Cele patru blocuri înseamnă 19 scări…

Reporter: – Dacă vă votează oamenii aceia, sunteți primar din nou…

Dorin Vlașin: – Avem documentații tehnice pregătire pentru toate blocurile din orașul Năsăud. Orașul va avea altă înfățișare când TOATE blocurile vor fi modernizate, veți vedea!

interviu dorin vlasin

Dezvoltarea URBANISTCĂ a Năsăudului! Vlașin: “oprim haosul!”

Reporter: – Aveți un plan urbanistic general să se oprească o dată haosul? În toate orașele, primarii sunt la discreția unor investitori care construiesc după bunul plac?

Dorin Vlașin: –  De curând a fost finalizată licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General. Chiar acum lucrăm la asta…

Reporter: – Cam în cât timp se va finaliza noul PUG?

Dorin Vlașin: – Noi estimăm că în aproximativ doi ani. Planul Urbanistic General ar trebui să includă extinderea extravilanului, modificarea regimul de înălțime , deoarece momentan avem multe restricții și orașul nu mai are unde să se dezvolte. Trebuie dezvoltat pe verticală, respectând tot ce înseamnă parcări, procente de ocupare a terenului și toți ceilalți parametri.

Reporter: – Cum veți face cu utilitățile ? Dacă Năsăudul se extinde și se mărește intravilanul sunteți OBLIGAȚI să asigurați utilitățile!

Dorin Vlașin: – Orice comunitate se extinde și se dezvoltă… Va trebui să intrăm în legalitate cu cei care au construit din extravilan și să gândim scenariile în care intervenim cu utilitățile apă, gaz, canal. Vom discuta cu companiile de utilități, dar e greu după ce ai o comunitate să o dezvolți….

Reporter: – E greu după ce oamenii sunt învățați într-un anume fel și au construit în extravilan, cum au avut chef…

Dorin Vlașin: – Pe extravilan se dau autorizații de construire  pentru anexe agricole, care sunt de fapt case…. Vom reglementa aceste aspecte!

Reporter: – Orice regulament s-ar putea să vă coste voturi. Oamenii se învață greu…

Dorin Vlașin: – Va trebui să intervenim și pe palierul de culori pe anumite zone, să mergem cu anumite culori, să nu fie voie cu culori stridente nepotrivite… Toată lumea va fi încântată după implementarea noului PUG…

Sensul giratoriu de la Primărie DISPARE! Dorin Vlașin vrea o zonă de agrement, cu spații verzi și alei pietonale!

Dorin Vlașin: – Am depus un proiect pentru reamenajarea zonei centrale! Avem un sens giratoriu de aproximativ 1 hectar. Putem folosi acel spațiu șă să avem o zonă de agrement: cu parc, spații verzi, zonă pietonală. Va fi un punct de atracție în orașul nostru!  

Dorin Vlașin, un primar de forță sau îi ia pe toți cu „țugu-lugu”, numa ‘ să rămână pe funcție?

Reporter: – Faptul că Romocea a pierdut demonstrează că oamenii își doresc un primar de forță. Va trebui să faceți ordine în ce privește audiențele.

Fiind în campanie va trebui să aveți o abordare mai prietenoasă, dar ulterior va trebui să vă impuneți și să organizați mai bine acest aspect.

Gata cu audiențele INUTILE! Vlașin vrea să scape de poveștile fără rost! Dedicat 100%

 Reporter: – Ați devenit un tip popular. Oamenii vin la Primărie ca la Gară! Vă consumă acest aspect?

Dorin Vlașin: – Când trebuie să interacționezi cu oamenii din această postură de primar nu e foarte ușor… Sunt învățați să discute cu primarul chestiuni care NU țin de primar. Administrația nu poate fi blocată de 100 de cetățeni care îi răpesc timp primarului. E foarte complicat, dar va trebui să gestionăm puțin altfel de viitor!

Reporter: – Cum stă Năsăudul, pe partea economică ? Bistrița are deja parc industrial. La Beclean se mai face unul! Ați rămas în urmă?

Dorin Vlașin: – Năsăud pe partea industrială e locul doi după Bistrița. Într-adevăr sunt discuții pentru o zonă economică. S-ar putea reloca toate fabricile într-o anumită zonă și să delimităm zona economică de zona urbană. Am identificat o suprafață de teren în spatele fabricii SOMPLAST, între valea Podului și Valea Spinului… Este o zonă plană de 30 ha în care s-ar putea dezvolta zona economică a Năsăudului. Sunt suprafețe care aparțin persoanelor fizice, trebuie utilități, traversată linia ferată, e complicat, dar în viitorul apropiat luăm în calcul acea zonă.

Centura Năsăudului, un proiect-cheie pentru Valea Someșului! Cui aparține acest obiectiv?

Reporter: – În ce stadiu se află centura Năsăudului?

Dorin Vlașin: – Mai așteptăm un aviz de la mediu care urmează aprobarea indicatorilor tehnico- economici…. După care vom merge la finanțare la Ministerul Fondurilor Europene. Este un obiectiv în parteneriat cu Primăria orașului Năsăud, o investiție de 40 de milioane de euro…

Reporter: – Este meritul administrației locale acest obiectiv?

 Dorin Vlașin: Desigur! Administrația locală a demarat acest obiectiv!

Cum au fost păcăliți USR-iștii să renunțe la funcția de viceprimar! Marius Bodea e omul din umbră!

Reporter: În 2020, USR trebuia să aibă funcția de viceprimar! Dar iată că ați reușit să îl impuneți pe domnul Marius Bodea care vă este prieten apropiat. CUm i-ați păcălit pe USR-iști să renunțe la funcția de viceprimar.

Dorin Vlașin: – Aș vrea să fiu foarte elegant! Cred că am fost singurii care am ales să facem o listă comună cu USR…

Reporter: – Aveți grijă ce spuneți că în campanie s-ar putea să aveți din nou nevoie de ei…

Dorin Vlașin: – Așa e! Sunt doi consilieri USR și chiar am avut sprijinul lor în acest mandat.

Reporter: – Și cum au renunțat ei la acest la această funcție?

Dorin Vlașin: – În 2020, noi am făcut o campanie în care am explicat oamenilor că echipa care va conduce Năsăudul va fi compusă din mine și Marius Bodea. Era foarte complicat ca după ce am câștigat mandatul să le spunem că vom avea alte persoane din funcția de viceprimar. Colegii de la USR au înțeles acest lucru și la acest moment ei susțin actuala administrație!

Reporter: – Toți primarii se tem de viceprimar ! Vă temeți că domnul Bodea la un moment dat își va dori funcția dumneavoastră?

Dorin Vlașin: – M-aș bucura! După 3 ani, dânsul și-a dat seama cum stau lucrurile… Înainte de a fi viceprimar era manager la o fabrică cu 200 de persoane… A venit alături de mine în administrație și facem echipă bună! Dacă ați observat peste tot suntem împreună și arătăm tuturor că suntem o echipă…

Dorin Vlașin, despre prietenia cu Radu Moldovan, șeful PSD! Știați că a avut oferte să treacă la PSD? DETALII!

Reporter: – V-am văzut în multe emisiuni alături de viceprimar, dar v-am văzut și alături de Radu Moldovan! Nu s-a supărat domnul Ioan Oltean pe dumneavoastră? Pentru că domnul Oltean e cel care v-a promovat în politică?

Dorin Vlașin: – E bine că m-ați întrebat pentru că aș vrea să lămuresc acest aspect! Eu profit de orice oportunitate în a promova orașul! Aș putea fi în dreapta lui Dragnea sau a lui Ciolacu, dacă aș avea de câștigat ceva pentru cetățenii din Năsăud!

Reporter: – Ați avut ofertă să treceți la PSD? 

Dorin Vlașin: – Sigur!

Reporter: –  Și de ce nu ați trecut?

Dorin Vlașin: – Pot fi multe de spus, dar eu cred că ține de caracter. Nu pot să acuz oamenii care au trecut de la un partid la altul, e treaba lor!

Reporter: – Ați spus că ați merge și alături de Dragnea pentru comunitate, dar mulți primari au trecut la alt partid fix pentru acest lucru: pentru cetățeni , pentru comunitate!

Dorin Vlașin: – Cine trece în toiul alegerilor la un alt partid NU o face pentru comunitate. O face în primul rând pentru binele personal, pentru garantarea unui mandat de primar!

Reporter: – Pe stil baron local, vine domnul Radu Moldovan și vă spune domnule Vlașin, dacă vă doriți centura orașului, veniți la PSD! Tot pentru comunitate ar fi proiectul, nu?

Dorin Vlașin: – …. Nu s-a pus niciodată problema astfel!

Reporter: – Foarte mulți primari au trecut la Dragnea când s-a dat celebra ordonanță! Ei pot spune că au trădat pentru comunitate, pentru finanțările prin PNDL, cum era atunci : pentru terenuri de sport. Stilul acesta de politică de baron încă funcționează…

Dorin Vlașin: – Fiecare primar a făcut ce a crezut de cuviință! Într-adevăr, la PNL lipsește disciplina ceea ce la PSD nu este cazul!

Reporter: – Dintotdeauna socialiștii au fost uniți…

Dorin Vlașin e pe-o mână cu Sighiartău! De ce a vrut să-l dea jos pe Turc de la șefia PNL!

În ultimii 3 ani, primarul de Năsăud a participat la mai multe revolte interioare, prin care s-a încercat schimbarea conducerii actuale a PNL BN. Robert Sighiartău era varianta propusă pentru un interimat, dar aceste încercări au eșuat de fiecare dată!

Dorin Vlașin a fost luat prin învăluire de aripa Sighiartău și mereu a fost anti-Turc!

Dorin Vlașin: – La noi e lipsă de disciplină la acest subiect : e mai greu cu disciplina!

Reporter: – Așa e! Inclusiv dumneavoastră v-ați poziționat de fiecare dată împotriva actualei conduceri. Întotdeauna ați fost alături de Robert, de exemplu!

Dorin Vlașin: – Au fost opinii care în care m-am regăsit mai aproape de Sighiartău!

Reporter: – Au fost mai multe „răzvrătiri” prin care s-a dorit înlăturarea lui Ioan Turc . Iar d-voastră ați fost de fiecare dată în tabăra opozanților!

Dorin Vlașin: – Aceste aspecte țin de anumite conjuncturi, dar sunt de domeniul trecutului! Ce este important e că absolut toți liderii PNL de la nivel județean sunt mai uniți ca niciodată în această campanie!

Robert Sighiartău , viitorul președinte CJ? Dorin Vlașin:  „Se simte nevoia schimbării la nivelul conducerii CJ!”

Reporter: – Are are șanse Robert Sighiartău să devină președintele CJ?

Dorin Vlașin: – Cu siguranță!  Din ce feedback primesc, se simte o nevoie a schimbării la nivelul conducerii CJ.

Dorin Vlașin, cu TUPEU în fața PSD-iștilor! „E o disperare la ei. Se simte asta!”

Reporter: – Cum percepeți campania adversarilor din PSD?

Dorin Vlașin: – Lucrurile sunt destul de precipitate la PSD ! Ați văzut cât de agresivi sunt! 

Reporter: – Ce NU vă place în această campanie?

Reporter: – Este o campanie fără precedent în vremurile noastre! Vestele roșii bat comunele și prezintă obiectivele domnului Moldovan! Așa ceva nu a fost din 2012 de când era USL-ul și veneau pe străzi domnul Radu Moldovan, alături de Sandu Pugna și echipe de partid.

Extrem de agresivi!  Intrau efectiv peste oameni, în case, în curți. Cred că lumea nu mai agrează astfel de campanie….

Reporter: – Aveți proiectele lui Romocea,  pe care doar le-ați implementat?

Dorin Vlașin: – E temă de propagandă… Eu știu ce am de făcut! Simt din plin sprijinul cetățenilor. Oamenii știu ce s-a întâmplat, cum au stat lucrurile înainte de a veni… Mie mi-ar fi rușine să atac un tânăr primar care chiar și-a dat interesul și realizările se văd, sunt vizibile!

Reporter: – De ce nu îi contrați, să le arătați să le spuneți ce obiective ați făcut?

Dorin Vlașin: – Le-aș da prea multe importanță! Propaganda aceasta agresivă este realizată de câțiva oameni care nu au avut nicio treabă cu administrația și nici cu politica…

Reporter: – Sunteți pregătit de o dezbatere?

Dorin Vlașin: – Dacă se pune problema unei dezbateri, a unei confruntări, nu o să mă duc numai cu contra candidata mea, ci sunt dispus să mă duc la o dezbatere împotriva tuturor celor care o susțin… o dezbatere elegantă, pe argumente.

I-a dat Radu Moldovan un candidat “la blat” ?

Reporter: – Având în vedere apropierea de până acum față de Radu Moldovan nu poate fi luat în calcul și varianta unui blat prin care liderul PSD v-a desemnat de contracandidat slab? O doamnă fără nicio șansă de victorie și astfel v-a creat un culoar favorabil pentru un nou mandat!

Dorin Vlașin: – Nu aș fi negociat în acest sens! Mai ales că va trebui să îi întorc lui Robert toate favorurile pe care mi le-a făcut.

Reporter: – Se supără domnul Ioan Turc dacă vă aude!

Dorin Vlașin: – Nu știu dacă se supără! Suntem o echipă și i-aș provoca pe domnul Radu Moldovan și pe domnul Robert Sighiartău să spună fiecare ce a făcut pentru orașul Năsăud!

Reporter: – Păi, vă spun eu: în mandatele lui Moldovan s-a reabilitat drumul Bistrița – Năsăud. Și  acum urmează o modernizare ADEVĂRATĂ pe tronsonul Bistrița – Dumitra, drum aflat în licitație…

Dorin Vlașin: – Acest drum nu are niciun legătură cu Consiliul Județean.

Reporter: – Centura ocolitoare a Năsăudului…

Dorin Vlașin: La fel:  NU are niciun fel de legătură cu Consiliul Județean și nici cu o altă instituție din județ în afară de Primăria Năsăud. E strict obiectivul Primăriei Năsăud în colaborare cu CNAIR.

Reporter: –  E important să punctați aceste aspecte, pentru că propaganda PSD pune la grămadă de alte obiective ce le-ar aparține lor. Cu semnătura oamenilor lor din Guvern!

Dorin Vlașin: – Eu am o relație foarte bună cu mulți din PSD, oameni competenți, dar ei în campanie se transformă… Trei ani am colaborat, după care NU mă mai salută!

Reporter: – Păi dacă v-ați supărat și dumneavoastră și n-ați făcut echipe pe PSD…

Dorin Vlașin: – Eu am colaborat foarte bine cu guvernele liberale! De exemplu, când eram viceprimarul am obținut 2,4 milioane RON pentru spitalul din Năsăud. După ce am devenit primar am trecut de 3 milioane de euro bani pe care i-am primit de la Guvernul României din fondul de rezervă sau rectificări!

Despre Alianța PSD – PNL! Ce va face Vlașin când vin PSD-iștii la Năsăud, cu Tudose-n capul listei de europarlamentare!

Reporter: – În consecință, nu trădați în semn de recunoștință?

Dorin Vlașin: – Nu în semn de recunoștință ! Dar vi s-ar părea normal ca un guvern de dreapta să ajute un primar și, înainte de alegeri, acel primar să schimbe macazul doar ca să câștige alegerile în interes personal?

Reporter: Ok ! Dar vin alegerile parlamentare și o să vină domnul Tudose care e pe primul loc la pe listă, împreună cu Rareș Bogdan! Ce faceți?  Cui o să-i mulțumiți ?

Dorin Vlașin: – În acea zi s-ar putea să plec în vacanță!

Reporter: – E directivă de la nivel central! Domnul Ciucă împreună cu domnul Ciolacu au făcut o listă!  mă sună pe domnul Tudose !

Dorin Vlașin: – O să-i spun domnului Ciucă faptul că sunt plecat în vacanță.

Reporter: – Rareș Bogdan v-a susținut în campania trecută…

Dorin Vlașin: – Este adevărat! Rareș Bogdan a ridicat moralul și cifrele PNL. Aș spune că e o victimă a politicienilor. A fost o voce și este o voce între noi !

Reporter: – Probabil! Dar dacă era o voce NU era pe locul doi după Tudose pe aceeași listă cu Olguța Vasilescu, cu Manda, cu Dîncu… Dar e confortabil să fii europarlamentar, să ai două mandate, să ai pensie specială!

Dorin Vlașin: – Să știți că și eu am aceste întrebări referitor la listele comune făcut la europarlamentare. În teritoriu suntem în competiție cu cei din PSD! Și eu mă întreb cum o să facem! Până la prânz vom susține lista comună,  după aceea mergem și ne susținem obiectivele noastre? Ciudat!

Reporter: – O să vedem cum vă împărțiți dumneavoastră cu domnii de la PSD, când vine domnul Tudose cu Rareș Bogdan!

Dorin Vlașin: – Nu știu!  O să fiu în vacanță!

Dorin Vlașin, primar pe viață? Nicidecum: zice că vrea maxim 3 mandate!

Reporter: – Câte mandate  de primar vă doriți?

Dorin Vlașin: – Mi- am asumat aici un lucru foarte greu,care îmi ocupă foarte mult timp! Un primar nu are voie să stea mai mult de trei mandate.

Reporter: –  Bine-bine. Mai vorbim! Puteți face și dumneavoastră rocada ca și Vladimir Putin cu Medvedev!  Dumneavoastră puteți fi un foarte bun viceprimar și domnul Marius Bodea să devină el primar!

Dorin Vlașin: – Ar fi o variantă câștigătoare!

Reporter: – Sunteți de acord cu alegeri în două tururi?

Dorin Vlașin: –  Evident că sunt de acord. Nu pot fi de acord cu un primar care iese cu 15%! E important să se schimbe legile electorale, la fel cum ar trebui să se schimbe și organizarea teritorială.

Reporter: – Evident că v-ar conveni! Dar dacă ați fi primar în Runcu Salvei, de exemplu, nu știu dacă v-ar mai conveni!

Dorin Vlașin: – Evident că multe comune de pe Valea Someșului ar veni la Năsăud, dar vă spuneam că aș fi și pentru limitarea numărului de mandate la primar la maxim trei….

Reporter: – De ce?

Dorin Vlașin: – Un primar dă randament maxim în primul mandat, poate și în al doilea. Dar dincolo de acestea, începând cu al treilea mandat, randamentul scade și dincolo de acest prag intervine monotonia și alte apucături….

Reporter: – E valabil și la Consiliul Județean sau acolo pot fi mandate pe viață?

Dorin Vlașin: – Președintele Radu Moldovan a apărut în 2 săptămâni mai mult decât a apărut în ultimii 3 ani. Evident că nimeni nu poate contesta ce s-a realizat în perioada 2012-2020. A mai realizat și ceva în acest al treilea mandat, dar există o descreștere! Se vede acest lucru!

Reporter: – Cum vedeți echipa Primăriei Năsăud, începând cu domnul viceprimar și cu ceilalți funcționari pentru că împreună ați reușit să finalizați aceste obiective de care ați vorbit?

Dorin Vlașin: – De fiecare dată când am ocazia, eu mulțumesc echipei care coordonează administrația locală.

Reporter: – E moștenită echipa de la Romocea ?

Dorin Vlașin: – Primăria Năsăud are una dintre cele mai bune echipe de administrație din județ. Când eu nu o să mai fiu primar, echipa rămâne! E adevărat: a fost îmbunătățită pe parcurs. Fără o echipă puternică în spate, nu aș fi putut avea asta de realizări! E ca și într-o echipă de fotbal, poți să fii cel mai bun, dacă nu ai sprijinul colegilor, nu poți reuși! De aceea le mulțumesc colegilor că sunt alături de mine și muncim împreună să construim un oraș modern și atractiv…

Dorin Vlașin e favorit la un NOU mandat! PSD e-n cap, după ce Romocea a fost ejectat de năsăudeni!

Dorin Vlașin candidează pentru un NOU mandat la Primăria Năsăud și se concentrează pe obiectivele aflate-n lucru. Momentan Nu intră-n luptă cu Bidică, un candidat de umplutură, aruncat în luptă de Radu Moldovan.

Vlașin e convins că năsăudenii NU pun botul la schemele PSD-iste și crede că orașul se va dezvolta-n continuare prin atragerea de fonduri europene și printr-o administrație dinamică și profesionistă, detașată de jocurile politice!

2 comments

  1. Felicitări, doi oameni minunați. Pe Marius îl cunosc de copil,de fapt pe toată familia lui,o familie de oameni onești cu bun simț. Dorin e un gospodar cum rar mai vezi!

  2. Un interviu real din toate punctele de vedere …Ne mandrim cu administrația nasaudeană și Susținem un nou mandat ,necondiționat!
    Felicitări Dorin Vlasin și mult succes !💛💙
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *