Între 8 și 22 decembrie, Moș Crăciun îi așteaptă pe copii în galeria comercială de lângă Selgros. Ce alte magazine se mai deschid astăzi?

Moș Crăciun îi așteaptă pe copii între 8 și 22 decembrie în food-courtul Bistrița Retail Park, între orele 17.00 – 20.00. Îi poți lăsa Moșului scrisorile cu lista de cadouri pentru seara de ajun, iar părinții pot face poze celor mici în locul special amenajat!” anunță reprezentanții galeriei comeciale Bistrița Retail Park de lângă Selgors.

În plus, începând de astăzi, în incinta galeriei vor mai fi deschise două noi magazine – unul dedicat copiilor – Dinoland și altul pe sectorul food – Angi’s Pizza.

În ceea ce privește magazinul Dinoland, acesta oferă o gamă vastă de jucării pentru copii de toate vârstele: plușuri, machete, păpuși, jucării creative, jucării pentru bebe, jucării electronice, puzzle, accesorii și multe altele. Dinoland oferă prețuri promoționale și reduceri de 20 la sută primilor clienți.

Începând de astăzi, un nou restaurant te așteaptă la Bistrița Retail Park: Angi’s Pizza! În ziua deschiderii la fiecare pizza comandată beneficiați în mod gratuit de o băutură Coca-Cola. Noua pizzerie are un meniu variat, incluzând pizza Margherita, Quatro Formaggi, Capriciosa, Vegetariană sau Kinder” anunță cei de la Angi’s Pizza.

One comment

  1. Ma bolunzilor ! Mosu vine in 24 dec si nu umbla aiurea.

error: Content is protected !!