FOTO/VIDEO: Pompierii militari și voluntari intervin în sprijinul celor afectați de inundațiile din Căianu Mic și Căianu Mare

Inundații în Căianu Mic și Căianu Mare. Pompierii intervin de URGENȚĂ
Inundații în Căianu Mic și Căianu Mare. Pompierii intervin de URGENȚĂ

Pompierii militari și voluntari intervin în sprijinul celor afectați de inundațiile din localitățile Căianu Mic și Căianu Mare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, 27 de gospodării au fost afectate de inundații, dar acestea sunt alimentate în continuare cu energie electrică. Până acum nu au fost persoane și nici animale evacuate. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Drumul comunal care leagă localitățile Căianu Mic și Căianu Mare (DC 37B) este inundat pe mai multe porțiuni. Totodată, au fost afectate de inundații și mai multe străzi adiacente, pe o lungime de aproximativ 1.950 m.

În sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Căianu Mic intervin pompierii militari de la Stația de Pompieri Beclean și cei de la Secția de Pompieri Năsăud.

Aceștia acționează cu patru motopompe și alte mijloace specifice. Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Căianu Mic intervine cu două motopompe.

Intervențiile sunt în plină desfășurare.

ACTUALIZARE

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, spune că în prezent se lucrează la îndepărtarea efectelor inundațiilor de aseară și la evacuarea apelor din curțile și gospodăriile afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *