Ioan Turc, despre piața de pe Calea Moldovei: ”Nu are ce să caute o asemenea activitate într-o zonă aflată în dezvoltare”

În viitor, comercianții din piața de pe strada Calea Moldovei vor fi mutați în Piața Decebal, obiectiv pe care Primăria Bistrița intenționează să îl modernizeze, a anunțat primarul Ioan Turc.

Într-o conferință de presă susținută cu prilejul împlinirii a doi ani de mandat, primarul Ioan Turc a precizat că, în opinia sa, activitatea desfășurată în piața de pe Calea Moldovei ”nu are ce căuta într-o zonă aflată în dezvoltare”. 

Dorim să relocăm și piața de pe Calea Moldovei. Nu are ce să caute într-o zonă de retail, o zonă aflată în dezvoltare, o asemenea activitate, dar nici nu ne batem joc de oamenii care obțin venituri din comercializarea unor produse. Îi vom aduce în Piața Decebal”, a spus primarul.

Referitor la Piața Decebal, Ioan Turc a menționat că Primăria Bistrița este pe punctul de a semna contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar modernizării acestui obiectiv.

”Le-am promis bistrițenilor că vor avea o piață agroalimentară nouă, modernă, una dintre cele mai moderne din țară, cu temperatură controlată, cu standuri pentru producătorii locali și pentru comercianți. Vor fi și standuri pentru produse industriale, standuri destinate comercianților din piața de pe Calea Moldovei. (…) A fost desemnat câștigătorul, se fac ultimele preparative și se semnează contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate”,  a adăugat primarul Ioan Turc.

Primarul Ioan Turc: ”Vrem să construim o piață nouă, ultra-modernă. Aici vor fi mutați și comercianții din piața de pe Calea Moldovei”

error: Content is protected !!