FOTO: Vezi un TOP cu cele mai frumoase polițiste! Musai, cei din Minister TREBUIE să vadă că la Bistrița e cuibușorul de „răpitoare”

La început de primăvară, M.A.I -ul organizează un concurs de frumusețe pentru domnișoarele în uniformă. Concurenta care adună cel mai mare număr de like-uri va primi cadou. Bistrițencele sunt renumite pentru frumusețea răpitoare, iar mai jos aveți o galerie cu cele mai frumoase fete.

Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a instituției și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei „Pentru Patrie.” Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie – transmite instituția pe pagina electronică:

Vezi aici tipele înscrise în concurs: https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/photos_stream

Frumoasele Academiei din București sunt din Bistrița

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” se poate mândri cu fetele din Bistrița-Năsăud. La ce calități au, domnișoarele ar putea prezenta pe cele mai faimoase podiumuri, urma o carieră în modell-ing sau în domeniul artistic. Într-un TOP incendiar, „Ziar de Bistrița” vă prezintă cele mai frumoase polițiste! M.A.I ar trebui să fie cu ochii pe lista noastră, pentru concursul pe care-l organizează în această perioadă.

 

Iulia Coprean – este studentă la Academia de Poliție din București și imediat după absolvire va intra în corpul ofițerilor de poliție. Iulia Coprean are trăsături aparte și iese în evidență prin frumusețea sa. Ar putea concura pe marile podiumuri de modă, dar a ales o carieră de polițist. Cu siguranță se va face remarcată în cadrul instituției, dar NU numai pe baza frumuseții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iulia Maria Nușfelean – o tânără superbă, cu trăsături fine, fotogenică și cu un chip în tendințele modei contemporane. Din acest punct de vedere, Iulia Maria poate aborda mai multe stiluri vestimentare. Va deveni ofițer de Poliție și va fi admirată pentru frumusețe și eleganță.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melinda Arpăștean – o frumusețe în uniformă, angajată la Inspectoratul din Bistrița. Melinda are un chip exotic și trăsături de actriță, ea fiind una din cele mai senzuale figuri ale Inspectoratului. Are potențial enorm în cariera sa și în orice moment ar face față unei provocări ca și foto-model.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luisa Lorena  –  frumoasa brunetă este de asemenea angajată a I.P.J BN. O apariție elegantă și senzuală, Lorena are o atitudine de divă clasică. Frumusețea o face admirată și invidiată în același timp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorana Ciubuca – angajată a I.P.J. Sorana surprinde prin trăsăturile naturale și zâmbetul candiv. Polițista are un aer copilăresc, dar a dat dovadă de curaj și maturitate atunci când a ales să devină polițist, o meserie grea unde este nevoie de multă forță interioară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniela Matei – studiază la Academia de Poliție Al. Ioan Cuza din București. Este o tânără modernă, cu o atitudine ștrengărească și naturală, care va însufleți Inspectoratul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anca Moraru: fire artistică, Anca studiază la Academia din București și este una din polițistele cu care ne mândrim. Anca are calități vocale de excepție și oricând poate urma o carieră muzicală. Fire sociabilă și prietenoasă,  Anca este o prezență plăcută în cercul ei de prieteni și încă de pe-acum a-nceput să strălucească.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bianca Bindea – bruneta atrage privirile și iese în evidență prin ochii săi verzi și zâmbetul de revistă. Bianca studiază la Academie și are în față o carieră de ofițer, care-i încununează imaginea specială.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioana Handrea – studentă la Academia de Poliție din București. Se remarcă prin frumusețea naturală și cu siguranță va face furori în rândul colegilor de serviciu.

 

handrea ioana 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antonela Gorgan – a fost purtător de cuvânt al I.P.J. Bruneta s-a evidențiat printre polițistele care acordau interviuri pentru televiziuni și a reprezentat județul, fiind în top-ul brunetelor de „pe sticlă”.

 

antonela-gorgan

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreea Ferencz – face parte din garda veche a polițistelor care au reprezentat Inspectoratul în calendarul Pro-Lex 2009. În continuare, Andreea are o ținută elegantă și o imagine de lady.

 

 

 

 

 

 

 

Frumusețe în acțiune, la Jandarmerie

 

 

Valeruța Oltean – studiază la Fălticeni și în curând va deveni „jandarmeriță”. De remarcat curajul ei când a optat pentru această meserie „de acțiune”, fiind una din puținele femei ce vor intra în instituție. Jandarmii se pot mândri cu asemenea colegă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iulia Filipaș este o„jandarmeriță”  din noul val, care va face senzație în instituție imediat ce va absolvi școala de specialitate de la Fălticeni și va îmbrăca uniforma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

download

Claudia Creța a avut o astfel de inițiativă, de promovare a sexy-polițistelor din Bistrița. În 2009, Sindicatul Pro-Lex a realizat un calendar cu cele mai frumoase polițiste. Ideea NU a fost pe placul celor din conducerea centrală și s-a lăsat cu controale și penalizări. Peste ani, ministerul revine în prim-plan și promovează frumusețile din Poliție printr-un concurs pe facebook. Pare un exercițiu de marketing pentru re-lansarea imaginii instiuției, puternic afectată de scandalul cu fostul ministru Gabriel Oprea. Indiferent de marketing-ul din spatele acestui concurs, Bistrița stă cu fruntea sus și se mândrește cu un cuibușor de aur, care clasează IPJ-ul  în topurile instituțiilor cu ce mleai frumoase angajate.

3 comments

  1. Cateva dintre ele arata chiar bine dar mai sunt fete pe care nu le-ati pus

  2. politistul de servici

    Bravo lor. Sunt destepte si frumoase

  3. Sunt faine si ne stie lumea in toata tara

error: Content is protected !!