Asfalt TANGO! Oamenii primăriei își bat joc de banii publici. Domnu’ primar… s-a cam prins lumea cum stă treaba! E full pe Facebook de poze cu nivelul „de mântuială”!

Primăria Bistrița a-nceput plombarea de primăvară. Lucrările sunt făcute de mântuială și stârnesc reacții în mediul on-line, iar în preajma alegerilor locale se observă un curent anti-Crețu pe rețelele de socializare. Gafele administrației sunt taxate de cetățenii orașului care sesizează modul ineficient în care se cheltuie banul public.

 

Lucrări de mântuială pe Dragoș-Vodă! Muncitorii sunt vânați cu telefoanele mobile și făcuți de cacao pe facebook!

 

Plombările de primăvară sunt realizate în batjocură de oamenii Primăriei Bistrița.

„În jurul orelor 11-12, o echipă a Primăriei Bistrița a venit să cârpească niște gropi pe strada Dragoș-Vodă, lângă podul de pe Valeria Peter-Predescu. S-au coborât din mașina primăriei, au scos doi saci de asfalt, au aruncat pe jos și au început să cârpească. Chiar așa se asfaltează în 2016, domnilor? Nu am mai văzut așa ceva. Doi saci de asfalt și gata treaba… Măcar dacă acopereați toate gropile… sau vi s-a terminat asfaltul? Chiar e bătaie de joc din partea primăriei… bine că vreți să cumpărați căsuțe la veverițe de mii de euro… Nu sunteți în stare să cârpiți 5 gropi, ce să mai zic de asfaltare… Rușine domnule primar… Sper să mai trimiteți mâine 2 saci să le cârpiți pe toate…” a scris Alin Chira pe pagina sa de facebook. Pozele au stârnit critici vehemente din partea multor utilizatori, care au luat în râs activitatea ineficientă de tocare a banului public.

 

 

Plombarea cu mixtură stocabilă este o măsură provizorie de astupat gropi, doar că e EXORBITANTĂ. În funcție de pruducător, un sac de 25 de kg costă aproximativ 40 de lei și de multe ori se astupă o SINGURĂ groapă cu cantitatea respectivă de material. Aproape 10 euro pentru o groapă care durează MAXIM o lună!

 

 

 

Fotografiile postate sunt dovada clară a ineficienței celor care gestionează fonduri publice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, reabilitările pasajelor, a piațetelor, reabilitările blocurilor, asfaltările de mântuială, străzile cu noroi sunt sesizate de cetățeni care pozează situația în teren și o urcă instant pe Facebook.

 

 

c1

c11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe rețelele de socializare, Ovidiu Crețu este în picaj liber, deși încearcă să cotracareze aceste atacuri, prin pagina sa de promovare a obiectivelor realizate.

 

ccrZilnic, apar postări care demonstrează că actuala administrație nu simte pulsul cartierelor și ignoră mesajele din mediul virtual, unde se creează treptat un curent anti-Crețu care poate costa scump în viitoarea campanie electorală.

 

2 comments

  1. Jos cu ei!

  2. HAIDAAAAAA!

error: Content is protected !!