VIDEO: L-au ÎMPINS sau a CĂZUT? Dilemă în cazul lui Dani Borgovan, boxerul aflat în comă după ce s-a lovit la cap, pe scări!

Cazul Daniel Borgovan a pus pe jar opinia publică din Bistrița! Sportivul se află în comă la Spitalul Județean, după ce s-a lovit GRAV la cap în urma unei căzături de la înălțime! Incidentul a avut loc vineri seara, în scara blocului unde acesta locuia împreună cu soția lui, pe strada Solomon Haliță.

Conform datelor furnizate de polițiști, în seara respectivă a avut loc un conflict spontan în care au fost implicați încă 2 bărbați.

Între ei, ar fi avut loc un schimb de lovituri, după care sportivul a căzut pe casa scării și s-a lovit puternic în zona capului.

A căzut sau a fost ÎMPINS pe scări?

Daniel Borgovan prezenta mai multe contuzii și fracturi, ca urmare a căderii de la înălțime. Echipajele de pe Ambulanță l-au surescitat minute în șir, după care a fost transportat la Spital în stare gravă!

În acest caz, există 2 variante:

– sportivul a căzut pe scări ( variantă susținută de cei 2 bărbați implicați în incident).

 – a fost ÎMPINS pe scări, variantă posibilă și greu de demonstrat, mai ales dacă martorii se acoperă între ei.

Concluzii se pot trage în urma verificărilor polițiștilor și procurorilor de caz. De asemenea, medicii pot constata dacă urmele de pe față și corp au fost produse ca urmare a loviturilor primite.

FOTO: cele 2 persoane implicate în incident!

Ce transmit polițiștii:

„Polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la locul evenimentului, unde au luat măsuri de identificare a persoanelor prezente. La locul evenimentului a fost ulterior direcționată grupă operativă din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea demarării cu celeritate a cercetării locului faptei.

Polițiștii au dispus de îndată audierea tuturor persoanelor implicate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Cu privire la cele constatate până în acest moment operativ, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie și cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

În cadrul dosarului penal polițiștii au dispus efectuarea de constatări medico-legale de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud și ridicarea de documente medicale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița în cadrul dosarului penal, fiind demarate toate activitățile necesare stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului cât și a participației penale.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt angrenate toate resursele necesare în vederea aflării adevărului și tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni.” – au declarat oficialii IPJ.

De menționat cădeocamdată, persoanele audiate NU au fost reținute!

Miting de susținere pentru Borgovan! Bistrițenii caută ADEVĂRUL!

Sute de tineri au participat la un miting de susținere pentru Daniel Borgovan. Aceștia cer să fie făcute verificări amănunțite în acest caz și cei vinovați să fie trași la răspundere, dacă e cazul.

Daniel Borgovan este intubat, în comă profundă și starea acestuia este GRAVĂ, în continuare!

One comment

  1. Cei doi nu sunt Chis Mihai si Chis Vasile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *