Conflict de interese? Lazany a vândut pâine către Spitalul Județean! El era director și nevastă-sa avea firma „de pită ” ALCES!

Pe rețelele de socializare circulă un filmuleț de campanie, prin care Lazany e acuzat că ar fi LIVRAT pâine de la compania ALCES, deținută de soția sa. Conform contractelor publice, informația este ADEVĂRATĂ și într-adevăr, compania ALCES a derulat o serie de contracte cu Spitalul Județean de Urgență. Asta în timp ce Lazany ocupa funcția de director administrativ.

„Credeți mă că eu asta am făcut toată viața!  

Candidatul PSD Gabriel Lazany, înainte de a fi managerul Spitalului Clinic de Județean de Urgență a fost director de achiziții și director administrativ.  În această perioadă a facilitat aprovizionarea Spitalului cu pâine de la ALCES , firma familiei.

Curtea de Conturi știe acest lucru ! Asta înseamnă să fii pe mâini bune?

De 17 ani sunt în conducerea spitalului ! Păi  pe mine NU mă poți prinde nimeni!

Realitatea cruntă! „

2 comments

  1. Vai Cosmine, ce te roade invidia când vezi că alţii se descurcă! Păcat că eşti o slugă care scrii articole denigratoare la comandă. Lasă-te de gazetărie că nu-i de tine!

  2. A fost o licitatie publica? Licitatia a fost legala si inregistrata in SEAP? Nu va convine sistemul, pai ar trebui schimbati modul in care se fac aceste licitatii, dar din pacate nu aveti niciun interes pentru a in N situatii, genul asta de abordare este in interesul vostru. Aici doar jucati teatru, de fapt sunteti aliati cu ”dujmanii” si aici jucatie o serie TV proasta… stati linistiti nu o sa v-o cumpere Netflix, doar daca o serviti ca o comedie neagra, asa ca lasati-o mai usor! Doar prostii mai pun botul la astfel de comicarii! Si de la PeSeDeu si de la PeNeLeu! Dupa alegeri veti trage o paranghelie si o sa va iubiti indiferent de sex! Toate ”bombele” lansate acum sunt doar petarde ale unor retardati si sunt adresate retardatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!