Liviu Rusu, mai ACID ca niciodată! S-a luat la HARȚĂ cu sistemul și a dat de pământ cu ei: I-a tocat pe Ioan Oltean, pe Radu Moldovan, pe Crețu și pe toți blatiștii care vor Bistrița în genunchi!

Liviu Rusu a avut o nouă ieșire publică în care a desființat clasa politică ce conduce Bistrița și județul! Scos din cursa politică în urma unui scandal mediatic, Rusu a făcut o retrospectivă a ultimilor ani și a limpezit unele aspecte delicate, legate de dosarul său, făcut „la comandă” la D.N.A.

În emisiunea moderată de Cosmin Botezat, ex-președintele Consiliului Județean a avut câteva ieșiri extrem de dure la adresa lui Ioan Oltean, fostul președinte al PDL. A spus că a fost lucrat în 2012 în urma unui  blat cu Radu Moldovan. „Ziar de Bistrița” a făcut o sinteză a emisiunii în care Liviu Rusu a spus lucrurilor pe nume.

Radu Moldovan a fost tocat mărunt pentru realizările din mandatul său, dar și pentru deplasările în Alaska, Moscova și Grecia… pentru care “cineva trebuie să plătească.”

800 de milioane de euro – cifra de aur pe care Radu Moldovan o scoate în față. Rusu îl desființează, cu argumente: Drumurile Naționale NU sunt ale Consiliului Județean… Radu Moldovan NU a semnat pt. niciun euro în mandatul său

 

 

Liviu Rusu : Vorbește bugetul pe care îl creionezi și pe care îl aprobă Consiliul Județean…. dacă bugetele din 2012 până în 2016 sunt mai mici… în unii ani cu 200 de milioane, în anul acesta cu 100 de milioane… cum poți să spui că ai adus 800 de milioane de euro,  când bugetul, ca medie e 50 de milioane de euro… și tu NU ai un contract… unde apare numele președintelui pentru un euro???… eu aș putea să fiu răutăcios și să spun itinerariul de la Alaska la Moscova, câte vânători și așa mai departe…

 – Reporter: Sunt 800 de milioane de euro, bani care au intrat în județ în ultimii 4 ani!

– Liviu Rusu: Unde? Când?

Reporter: Policlinica, e unul dintre marile obiective realizate, Cinema Dacia urmează să fie realizat, drumurile naționale… vor începe pe cele 2 sectoare de care am amintit: drumul de la Bistrița-Năsăud și de la Beclean la Sângeorz. 

– Liviu Rusu : Dumneavoastră NU înțelegeți românește… sau telespectatorii?.. nu vreau să vă jignesc… departe gândul, dar la provocare cum să vorbești mai clar să mă înțelegeți?? Drumurile naționale nu sunt județene, NU sunt ale județului , nu sunt prerogativele județului, domnule… se laudă în mod fals, deșănțat, demagocic cu așa ceva… sigur să se facă… am vorbit, am dat telefoane…. e trafic de influență și înseamnă altceva…

Liviu Rusu s-a întâlnit cu Titieni în 2011, la Consiliul Județean, pentru proiecte culturale. Peste 5 ani, actorul avea să intre în scenă pentru Primărie

 

Rusu a declarat că s-a întâlnit cu Adrian Titieni în 2011, când avea de gând să înființeze un teatru la Bistrița : „un actor pentru care am respect… este de fapt o manevră a liberalilor de a-și salva imaginea pe spatele actorului.”

 

Liviu Rusu: Viața bate filmul: una e scena, una-i filmul și alta e viața! Sunt atâtea probleme… iar dacă vii ca și candidat să salvezi onoarea și prestigiul și atractivitatea unor candidați, ca să nu spun politruci, care toți adunați nu au 10%… și dacă te gândești că trebuie să le speli lor onoarea… îți pierzi vremea sau ești manevrat. În politică se întâmplă așa ceva… adică ne folosim de oameni care stau bine în sondaje, care au susținerea maselor și ne fofilăm și noi… și mai luăm un mandat.

Reporter: Câștigă liberalii cu Titieni ca primar?

Liviu Rusu: Una-i una alta-i alta! Va juca foarte bine rolul de primar… joacă impecabil și îi place.. a fost și pe la mine când am fost președinte

Reporter: V-a căutat dl Titieni cât ați fost președinte?

Liviu Rusu: Da… a fost la Bistrița și ne-am văzut… a venit la Consiliu și ne-am văzut

Reporter: Ce dorea?

Liviu Rusu: N-am să dezvălui… sigur niște proiecte pentru Bistrița… își dorea să le aplicăm, dar n-a mai fost timpul necesar … cineva probabil a știut și  s-a folosit … Sper că își dă seama și nu se lasă și din câte îl cunosc, nu își va da acordul să fie folosit nici să ridice valoarea și verticalitatea unora…. Și nici nu va fi dirijat de cei care cred că dacă va fi ales într-o funcție, alții vor fi masă turnantă.. Dar până atunci trebuie să fie ales…

 

r0 400În partea a II – a, Rusu se dezlănțuie și vorbește în DIRECT despre ducerea la D.N.A și scoaterea sa din joc, în urma unui blat în preajma alegerilor din 2012. Ioan Oltean este vizat de Rusu, care însă „NU vrea moartea păcătosului”, dar anunță că nu va mai merge vreodată alături de acesta. Despre „Duțu popii” cum mai este alintat Ovidiu Crețu și despre blaturile ordinare pregătite în culisele viitoarelor alegeri… veți afla luni, în partea secundă a acestui interviu… care a fost transmis în direct de AS-TV.

 

 

 

 

 

9 comments

 1. Balan saracu prinde fluturi.Sau arici.

 2. Sa inteleg de la arogantul LIVIU RUSU ca si eu sunt blatist daca as candida ?

 3. Daca zici ca nu a facut nimic presedintele CJ si numai promisiuni atunci ori traiesti in Spania,ori esti ipocrit.Punct !

 4. Suna interesant ce spune Rusu. E un adversar redutabil si singurul care a dovedit ca e capabil

 5. Ce a facut Radu Moldovan? A promis si acum se scuza ca nu poate face. Cand nu mai sunt obiective se apuca de campanie si de minciuni

 6. E singurul care poate opri mafia PSD si minciunile lor. Ceilalti nu au sanse.

 7. „Nenea” Liviu Rusu,in primul rand ma bucur pentru ca e si scris pe pagina ceea ce am urmarit in clip,altfel chiar nu intelegeam nimic,asta asa ca introducere !
  Toate obiectivele,toate inaugurarile,toata munca d-lui Radu Moldovan ,sa inteleg si eu, e meritul d-voastra ?
  D-voastra ati auzit de cuvantul nesimtire ? Oglinda o folositi ?Sunteti impacat cu constiinta dumneavoastra ?Daca tot ati iesit in public,de ce nu ati vorbit de estraordinariile realizari din perioada mandatului d-voastra ? sau atat au fost de multe incat nu am fost eu atent 2 secunde si le-am ratat ?
  La finalul mandatului d-lui Radu Moldovan se poate vorbi 10 ore despre realizari,obiective si multitudinea de lucruri frumoase reusite de presedintele actual al CJ.
  Daca nu a fost meritul presedintelui CJ atunci al cui a fost ? A venit cineva si s-a apucat de lucru prin judet fara sa spuna la nimeni nimic ?
  Ca si concluzie dle Rusu, cred ca cel mai bine ar fi sa ramaneti acolo unde ati fost in ultimii 4 ani!

 8. Imi place ca e hotarat.

 9. pe eiiiiii, Rusule! Nu lasa Bistrita ingenunchiata!

error: Content is protected !!