Ca la comuniști: zona lui Radu Moldovan e luminată, Crețu aprinde beculețele de Crăciun la 4 zile distanță de șeful MARE al PSD! Fiecare cu „aia” a lui, pe bani publici!

Radu Moldovan și Ovidiu Crețu își dispută influența în cel mai penibil mod. Președintele Consiliului Județean a aprins luminițele în 1 Decembrie, iar Ovidiu Crețu a decis să NU se asocieze cu liderul de partid și să-și organizeze propriul spectacol. Astfel, reprezentanții Primăriei Bistrița apasă butonul roșu în 5 Decembrie, pe Pietonal!

Bistrițenii asistă la un joc de forță între cei doi lideri ai PSD, care s-au încăpățânat să se sincronizeze și astfel și-au organizat fiecare, proriul moment de glorie!

Distracția de 1 Decembrie a costat 110.000 de lei, bani din care s-au cumpărat 6.000 de porții de fasole cu ciolan (80.000 de lei), un spectacol pentru copii ( 20.000 de lei) și un foc de artificii (10.000 de lei). Cheltuielile au fost suportate din bugetul județean.

ziar de bistrita 1 decembrie
ziar de bistrita 1 decembrie

Ultimul show cu Ovidiu Crețu în prim-plan!

Primarul Crețu e la final de mandat și a anunat că NU va mai candida la localele din vară. În schimb, primarul Bistriței NU renunță la rețeta proprie prin care se autopromovează și arată cine e jupân!

Punctul culminant e reprezentat de celebrul moment când se apasă butonul roșu, în timp ce primarul numără de la 10 spre 1.

La momentul de glorie al primarului sunt mobilizați angajații Centrului Cultural Municipal, coordonați de Dorel Cosma (directorul care a anunțat deja că va renunța la funcție, imediat ce Crețu NU va mai fi primar).

ziar de bistrita luminite craciun

ziar de bistrita luminite craciun

Viceprimarul profită de ne-sincornizare! Cristian Niculae a fost urcat pe scenă de Radu Moldovan și probabil îl va asista și pe Crețu la a II-a aprindere de lumini, din 5 decembrie!

Pentru a demonstra că e activ, Niculae s-a pozat că inspectează stadiul lucrărilor la patinoarul din fața Casei de Cultură, care de fapt e o investiție privată, ce-i drept, realizată de apropiați ai PSD-ului…

Schema cu luminițele se repetă de 3 ani încoace și PSD-i;tii încă NU au dat dovadă de decență încât să realizeze un singur moment de acest gen!

La fiecare acțiune sunt mobilizați partizanii: directorii de deconcentrate, consilieri locali, consilieri județeni, neveste, prieteni, sponosri de partid… ca într-o veritabilă familie care gestionează bugetel publice după bunul plac și se hazardează în acțiuni de imagine depășite, care provoacă repulsie…

 

Citiți și:

 

Tupeu sau nesimțire? Ovidiu Crețu pe scenă la Casa de Cultură, Radu Moldovan pe scenă la Polivalentă la concertul lui Zamfir. În aceeași zi, la aceeași oră, la spectacole din bani publici! Vezi evenimentele care se suprapun și sunt plătite „la dublu!”

One comment

  1. Voi numara impreuna cu Primarul. ….trei, doi, unu, zero….poc un sut in cur si penzie lunga !

error: Content is protected !!