Decathlon preconizează că va deschide magazinul din Bistrița la sfârșitul lunii iunie. Compania recrutează personal

Retailerul de articole sportive Decathlon preconizează că va deschide primul său magazin din municipiul Bistrița la finele lunii iunie. Magazinul va fi amenajat în incinta galeriei comerciale Bistrița Retail Park, centru aflat în plin proces de amenajare pe strada Calea Moldovei, nr.13, în apropierea magazinului Selgros.

Până la inaugurare, Decathlon caută personal pentru magazinul ce va fi deschis în Bistrița.

Facem sportul accesibil venind tot mai aproape de utilizatorii sportivi din întreaga ţară! In curând, și în orașul tău! Vrei să faci parte dintr-o echipă de sportivi pasionați? Atunci trimite cv-ul tău pe adresa: bistrita.recrutare@decathlon.com și începe o nouă aventură în viața ta profesională alături de noi!” au scris reprezentanții companiei pe o rețea de socializare.

Bistrițenii s-au arătat nerăbdători și au vrut să afle când va fi inaugurat magazinul din Bistrița, iar răspunsul companiei a venit prompt: ”Deschiderea e preconizată la finalul lunii Iunie. Ne vedem în curând!”. 

De asemenea, reprezentanții companiei au mai precizat că ”magazinul va activa pe o suprafață mai mică. Noul concept ne va permite să aducem o gamă variată de sporturi”.

Compania Decathlon a intrat în România în 2009, când a deschis primul magazin – în București. Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai controlează hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

Potrivit profit.ro, Decathlon este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială a echipamentelor sportive.

La finele anului trecut, retailerul sportiv a depășit 20 de unități deschise în România.

FOTO: www.biciclistul.ro

2 comments

  1. Buna ziua va scriu pentru un post de consultant vanzari ,am facut sport daca este un avantaj ,multumesc.

  2. Buna ziua va scriu pentru un post de agent de paza cum pot lua legatura cu firma de paza va mulțumesc

error: Content is protected !!