FOTO: Peteleu îi SFIDEAZĂ la ei acasă! Merțanul de fițe îl suie pe trotuar, sub ochii Poliției Locale! Vezi ce mașini extravagante au bugetarii „de dreapta”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ioan Peteleu conduce o mașină de 30.000 de euro. Fostul viceprimar este un fan al mașinilor sport și conduce un Mercedes CLA, model 2013, cu motor de 2.200 cmc, 170 C.P și pachet exterior AMG. De când a predat Loganul de serviciu și totodată funcția publică, Ioan Peteleu este extrem de acid la adresa primarului Ovidiu Crețu. Nemulțumit de starea drumurilor din oraș, Peteleu vrea să-și vândă mașina:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“ E o mașină sport, foarte rigidă și NU cred că e potrivită pentru drumurile din Bistrița care ați văzut în ce stadiu sunt. Nu pot să spun că sunt un fan al mărcii Mercedes, ci îmi plac mașinile sportive… Are pachet A.M.G, e o mașină frumoasă, dar aș vrea să o vând pentru că nu e foarte potrivită pentru drumurile noastre. Încă NU m-am gândit ce model voi achiziționa ! a declarat Peteleu.

La ședința extraordinară, Peteleu a venit la sediul Primăriei Bistrița cu Mercedes-ul său luxos. Mașina a fost suită pe trotuar, dar gardianul NU a avut tupeu să-l amendeze pe fostul viceprimar al Bistriței.

Ioan Peteleu deţine dividente la SC Projectix Software societate care activează în domeniul I.T, are terenuri şi o casă la ţară. Conform declarației de avere, liberalul deţine un teren de 2.100 de mp în Viişoara, 1.000 mp de teren în Albeştii Bistriţei şi o casă, în aceeaşi localitate.  Peteleu a intrat în atenția opiniei publice în 2013, când din consilier local a devenit viceprimar… cu domiciliu la A.N.L-urile de sub Pasarelă (zona Tiberiu Brediceanu). Liberalul este consilier local NU mai este bugetar și a revenit în mediul privat, iar în plan politic se zbate pentru susținerea actorului Titieni pentru funcția de primar.

 

 

 

 

strada

peteleu domiciliu

 

 

 

 

 

 

Mașini luxoase pentru bugetarii „de dreapta”

 

Ioan Țintean conduce un E-Klasse, cumpărat în timpul mandatului de prefect. A fost văzut foarte rar la volan bijuteriei sale, deoarece a folosit Touareg-ul de serviciu, cât timp a fost reprezentantul Guvernului în teritoriu. Cost Mercedes E-Klasse: 25.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gavril Țărmure și-a schimbat Toyota și are o nouă achiziție. Directorul de la Centrul Județean pentru Cultură a rămas fideli mărcii și și-a luat tot o Avensis ultimul model, estimat la 20.000 de euro.

 

 

 

 

d5

d4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

d2Senatorul Dorin Dobra a condus un Mercedes E-Klasse coupe, achiziționat în primul an de mandat la Parlament. Cost aproximativ: 25.000 de euro. În preajma campaniei electorale, Dobra a renunțat la mașina extravagantă și a revenit la cea veche, tot un Mercedes coupe însă model mai vechi.

 

 

 

 

 

Liberalii sunt renumiți pentru stilul extravagant. Au costume scumpe, pantofi de firmă și frecventează restaurante luxoase. Dețin funcții publice și au mașini fițoase, pe care un bugetar de rând greu și le-ar permite.

One comment

  1. Are stil chelu

error: Content is protected !!