Mihai Bălan – recunoaștere națională la Gala Curaj

Mihai Bălan, bistrițeanul care oferă informații utile cu privire la condițiile meteorologice din județul Bistrița-Năsăud, se va număra printre laureații Galei Curaj, eveniment care va avea loc pe 3 iunie, la Ateneul Român din București, și în cadrul căruia se vor acorda 10 premii onorifice pentru eroi din fața și din spatele reflectoarelor.

Mihai Bălan va primi ”Premiul Curaj” conferit pentru prognoze meteo locale care salvează vieți. Laudatio va fi susținut de prof. dr. univ. habil Marcel Mîndrescu.

Cândva ne ghidam după „Timpul probabil” de la televizor. Odată cu dezvoltarea tehnologiei a apărut „Vremea”, dar un bistrițean pasionat de meteorologie a intuit că vântul schimbării suflă în online și a înființat rubrica „Meteo BN”. Ideea lui a prins, munca lui este apreciată în tot județul, pentru că oamenii știu să aprecieze un efort pus în slujba comunității. Mihai Bălan este de-al nostru, dar iată că recunoașterea a devenit națională. Pe 3 iunie, la Ateneul Român, în cadrul Galei Curaj organizată de Agent Green, Mihai al nostru va fi unul dintre laureați. Premiile vizează diferite domenii de activitate puse în slujba oamenilor, însă așa cum se spune în prezentarea galei, laureații sunt „persoane care au dovedit pasiune pentru menirea lor, menținută în timp în ciuda obstacolelor, sacrificiilor și eforturilor, dincolo de limita orelor de lucru oficiale și, mai ales, dincolo de retribuție. Mândri de tine, Mihai Bălan!”, a transmis prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă.

Mulțumesc, domnule prefect, pentru apreciere! Mergem înainte şi, alături de comunitatea județului nostru minunat, sperăm să desluşim cât mai aproape de perfecțiune, tainele meteorologiei locale”, a transmis Mihai Bălan.

Gala Curaj este organizată de Agent Green.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!