Municipalitatea face verificări privind calitatea lucrărilor efectuate în cadrul proiectelor ”Linia Verde” și ”Axa de transport Gării – Năsăudului”

În această perioadă, reprezentanții Primăriei Bistrița fac verificări privind calitatea lucrărilor efectuate în cadrul celor două mari proiecte de mobilitate urbană pe care municipalitatea le derulează cu fonduri europene – ”Linia Verde” și ”Axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului”.

O comisie din care face parte primarul Ioan Turc, viceprimarul Sorin Hangan și alți specialiști din cadrul Primăriei Bistrița efectuează vizite în teren, pe străzile cuprinse în cele două proiecte.

Zilele trecute, comisia a vizitat zonele Calea Moldovei, General Grigore Bălan și Decebal, iar astăzi au fost făcute verificări pe Bulevardul Independenței.

Potrivit primarului Ioan Turc, comisia verifică modul de implementare a proiectelor și calitatea lucrărilor și dispune ajustări acolo unde este cazul.

Neconformitățile vor fi remediate în cel mai scurt timp”, a precizat Ioan Turc, care menționează că obiectivele nu sunt încă finalizate și unele aspecte pot fi îmbunătățite.

”Linia Verde” și ”Axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului” sunt cele două mari proiecte de mobilitate urbană pe care Primăria Bistrița le implementează cu ajutorul fondurilor europene.

One comment

  1. Ioan Turc- primarul orașului Bistrița a menționat de mai multe ori că, dacă era el primar la data promovării proiectului „Linia Verde” ar fi evitat centrul istoriv si ar fi urmat traseul pe Bulevardul Republicii și str. 1 Decembrie, unde sunt multe instituții de învățământ – CN Liviu Rebreanu și CN Andrei Mureșanu, precum și Instituția Prefectului, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Administrația Județeană a Finanțelor Publice, etc. El a încercat inclusiv demersuri, pentru a schimba traseul, dar acest lucru nu mai era posibil după semnarea contractului de finanțare pe care l-a mostenit de la fosta administratie. Ioan Turc a fost pus în fața faptului împlinit dar a promis că după ce vom ieși din perioda monitorizare, dacă va mai fi în poziția de primar în acel moment, va muta actuala Linie Verde din zona centrală în Bulevardul Republicii, așa cum trebua să se întâmple din capul locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *