Omul de afaceri Vasile Coruțiu de la Fishermann’s vrea să amplaseze un CORT de nunți, la Colibița! Ce ziceți, e OK să-nceapă chefurile la cort, în stațiunea fără canalizare?

Omul de afaceri Vasile Coruțiu a solicitat amplasarea unui cort de evenimente, la Colibița. Acesta este patronul complexului Fishermann’s și derulează afaceri în domeniul turistic.

 

În urmă cu 2 săptămâni, Vasile Coruțiu a fost protagonistul unui scandal mediatic , după ce a fost amendat cu 190.000 de lei. Motivul: o fosă din incinta restaurantului Fishermann’s deversa în zona lacului, iar acum afaceristul este în vizorul instituțiilor de mediu.

S.C. COR-ADYANA S.R.L. este firma care a solicitat acordul de mediu pentru proiectul „Amplasare cort de evenimente”, propus a fi amplasat în localitatea Colibița, nr. 229/B.

Solicitarea este în analiză și deocamdată Agenția pentru Protecția Mediului NU a luat o decizie în acest sens.

ACORDUL DE MEDIU – este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecţia mediului, prin care sunt stabilite condiţiile şi măsurile pentru protecţia mediului, care trebuie respectate în cazul realizării unui proiect.

Stațiunea Colibița NU are rețele de apă-canal… și toate cabanele și pensiunile-s pe fose!

Stațiunea Colibița NU are rețele de apă-canal și absolut toate pensiunile și cabanele funcționează „pe fose septice”. Conform datelor furnizate de Primăria Bistrița Bârgăului, în zona Colibița sunt 276 de case de vacanță și 109 imobile cu populație stabilă, inclusiv din localitatea Mița.

3 comments

  1. Deja avansul pentru nunta la cort, a fost dat și cortul va fi amplasat

  2. nu e ok……

  3. Da e foarte OK. Te caci la cort precum rromii.

error: Content is protected !!