Ovidiu Crețu NU s-a implicat deloc în campania PSD și Dăncilă a luat 13% pe Bistrița! Cu greu mare, primarul a transmis un mesaj electoral, prin purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița! Ovidiu Crețu: „De ce nu pot vota Klaus Johannis!”

Primarul Ovidiu Crețu a dispărut din mediul public și NU s-a implicat aproape deloc în campania electorală. Primarul Crețu NU a participat la nicio acțiune de campanie în stradă și l-a lăsat pe Cristian Niculae să iasă în față! Pe municipiu, scorul PSD-ului a fost dezastruos în primul tur: 5.300 de voturi (13%), față de 18.000 de voturi Klaus Iohannis, PNL (44%).

 

ziar de bistrita pana

Primarul Crețu NU are facebook și transmite mesaje electorale prin purtătorul de cuvânt al Primăriei!

Primarul Bistriței a transmis un mesaj electora, prin intermeiul purtătorului de cuvânt al Primăriei. Practic, Ovidiu Crețu a formulat o scrisoare electorală, transmisă pe mail fiecărui jurnalist local. Astfel de mesaje sunt mai degrabă postate pe facebook-ul fiecărui poitician și eventual de-acolo sunt preluate de presa locală.

Ovidiu Crețu: De ce nu pot vota Klaus Johanis!

Faptul că actualul președinte al României mai vrea un mandat este discutabil. Felul în care s-a comportat pe durata primului mandat de președinte este lamentabil. Felul în care s-a manifestat pe parcursul campaniei electorale este deplorabil.

Am realizat în aceste ultime săptămâni că, din punctul lui de vedere, trebuie anihilat nu doar contracandidatul, nu doar liderii unui partid, nu doar membrii acelui partid ci aproximativ un sfert din populația țării – pentru simplul fapt că nu au votat cum ar fi vrut el.

Întreaga campanie electorală s-a bazat pe asta…. doar pe asta: Țara este în pericol și trebuie salvată iar acest lucru este foarte simplu – nu trebuie decât să dispară un partid și toate problemele se rezolvă ca prin farmec.

Acesta a fost sigurul lui mesaj, toate celelalte teme care ar fi fost firesc să creioneze o campanie electorală au devenit neimportante.

Nu contează că în ultimi ani salariile și pensiile au fost majorate semnificativ, că au fost demarate ample lucrări de infrastructură, că este evidentă creşterea calităţii vieții. Partidul acesta (PSD) nu mai e bun doar fiindcă stă în calea oținerii unui nou mandat al actualului președinte. După aceea nu mai contează nimic, poate veni chiar și … potopul – asta se înțelege din mesajul domnului Johanis – nici un proiect de viitor, nici o strategie, nici o rază de speranță.

ziar de bistrita klaus iohannis

Ce a făcut actualul președinte în ultimii ani? El zice că a „salvat” democrația dar cred că este evident că doar a încercat să blocheze proiectele contracandidațiilor, pentru că, nu-i așa, acestea ar fi devenit capital electoral, un capital electoral la care el trebuia să aducă o contrapondere – dar din nefericire pentru el şi pentru tara noastra, acestă contrapondere lipsește cu desăvârșire. – a transmis Ovidiu Crețu!

3 comments

  1. Este adevarat ca Viorica Dancila are probleme de exprimare, cunostintele ei sint la un nivel general. Nu faptul acesta ma deranjeaza. Ma deranjeaza faptul ca minte cu usurinta fara sa clipeasca din ochi. In acelasi timp se afiseaza ca persoana care lupta pentru adevar. In ziua cand adevarul adevart va fi promovat atunci tara noastra intradevar va fi libera.
    Domnul Isus Hristos zice „adevarul va face slobozi”. Deci daca vreti sa fi-ti liberi in primul rand ascultati-L pe Domnul Isus Hristos.

  2. Cu raza la patrat cum este ?Mai mult cap patrat ….he, he !!!!

  3. ecologistul -VERDE

    Trebuie sa fi cu mult mai prost ca VVD ca sa o votezi. Cretule du-te mai bine in pensie si cata unde au fugit veveritele !

error: Content is protected !!