Ovidiu Crețu, primarul lui 16 la sută! Bistrița, capul sub pernă!

P.S.D a zdrobit tot ce se putea zdrobi și a defilat în alegerile locale. Pe municipiu s-a înregistrat CEA MAI SLABĂ prezență la vot din istorie: 65 la sută din bistrițeni NU au ieșit la vot, din diferite motive: că nu ai pe cine alege, că toți sunt la fel, că NU fac nimic și numai promit etc.

Mașinăria de partid și propagandă a P.S.D a contat enorm și Crețu va conduce orașul deși are 16 la sută din numărul de voturi posibile.

Dreapta e fărâmițată și e în picaj liber din 2012 încoace, de când s-a creat balaurul roșu. NU își găsește liderii și asta trebuie să le dea de gândit. Scorul obținut de Johannis NU le-a aparținut, la fel cum scorul luat de P.S.D pe Bistrița este succesul celor 16 la sută. Cu toate astea, atitudinea celor din PSD e că au obținut 100% și au cucerit TOTUL. Acum au acces la bugete de sute de milioane de euro și pârghii importante în toate instituțiile. Fără opoziție se instaurează partidul-Stat. Demokratia („puterea poporului”) s-a transformat în P.S.D – crație.

Radu Moldovan jubilează prin județ și i-a umilit pe toți, mai ales de când l-a făcut pe Borș primar de-al lui și a câștigat Maieru cu adversarul său de acum 4 ani pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. În plus, P.S.D a furat de la liberali Dumitrița, Rodna și Tiha, comune importante care vor da voturi la parlamentare, iar așa-zisul partid al primarilor (cum zicea Oltean că se numește PDL-ul transformat în PNL) e dinamitat.

La Consiliul Județean și Local vor intra tineri de pe lista PSD ce vor vota „la pedală” și toată opoziția își poate pune bocceluța-n băț pentu că NU contează la formarea majorității. Se culeg roadele unui relax de la ședințele unde Moldovan putea dormi de-amiază, că opoziția se uita la ceas să poată bifa onorariul ne-cuvenit.

E incredibil că pe Slătinița a ieșit Crețu-primar, unde oamenii NU au apă și asfalt și Crețu le-a zis-o în față că numai prin 2020 s-ar putea să aibă. Cu titlul FALS de cel mai bun primar din țară, Ovidiu Crețu a dovedit că poate fi jupân cu 16 la sută din voturile posibile și va da directivele pe încă 4 ani. Bistrița, capul sub pernă!

 

 

 

 

 

4 comments

  1. Ma intreb,d-le „oancea b.”daca ai plecat! A trecut ceva timp si e pacat sa nu stie lumea pe unde esti,ce fac,cum o duci! Atita timp cit Cosmin il tine pe Cretu la loc de cinste,e bine,e f.bine! Inseamna ca primarul e de mare succes!

  2. Bistrita a ales sa nu reactioneze si a gresit profund. Ne conduc cei mai slabi oameni din judet

  3. Inca de aseara mi-am facut bagajele. Am plecat, dragilor! Ne vedem peste patru ani!
    Sper ca atunci vor fi mai multi cei care vor iesi sa puna stampila pe buletinele de vot. Poate vor fi mai atenti si mult mai grijulii decat au fost acum.
    Iar celor „alesi” le doresc „succesuri”!
    Adio!

  4. Bine scris. Mare pacat