„Paraziții” NU mai cântă la Zilele Bistriței! PSD-iștii au reziliat contractul, pe motiv că… înjură! În schimb, Pomohaci va cânta pe bani publici, deși acum 1 an, Crețu i-a dat interzis pe motiv de corupție… sexuală !

Trupa de hip-hop „Paraziții” NU mai cântă de Zilele Bistriței! Deși au semnat un precontract și au acceptat cei 7.000 de euro puși la bătaie de Primăria Bistrița, contractul a fost REZILIAT după intervenția PSD-iștilor din administrația locală.

 

Pe surse, motivul invocat: formația Paraziții folosește un limbaj obscen, în neconcordanță cu spiritul evenimentelor !

„Paraziții” au avut ofertă de 7.000 de euro și ar fi trebuit să cânte  în 1 septembrie 2019. Programul artistic era de aproximativ 45 minute.

Cristian Pomohaci are OK-ul și va cânta de Zilele Bistriței! Ce zicea Crețu despre Pomohaci, FIX acum 1 an, când i-a pus INTERDICȚIE la Zilele Bistriței!

„Eu cred că civilizat este să păstrăm o anumită reținere, dar pentru orice eventualitate am cerut Centrului de Cultură să NU semneze contractul cu Cristian Pomohaci, având în vedere sitația în care este . Îmi exprim totala surprindere, șocul chiar pe care l-am avut când am citit, cu părere de rău că un interpret de muzică populară, preot este în asemenea situație. Sper ca adevărul să NU fie cel de care am auzit, aș vrea să fie totuși o greșeală… sau cum se spune să fie o făcătură, dar pentru orice eventualitate am luat această decizie.” a declarat Ovidiu Crețu la o conferință de presă din 2018.

Formațiile care vor concerta pe Pietonal:

Fun Factory, 5 GANG, Mira, The Motans, Vescan, Lino Golden, Edward Sanda, The Moon and the Night Spirit, Irdorath.

Primăria Bistrița are buget de 550.000 de lei pentru ediția din 2019 a Zilelor Bistriței. Sub denumirea TÂRGUL MARE AL BISTRITEI, evenimentele se desfășoară în perioada 23 august – 2 septembrie.

Citiți și:

 

Am aflat formațiile ce cântă de Zilele Bistriței! Paraziții, Fun Factory, 5 Gang, The Motans, Lino Golden, Vescan și Edward Sanda ! Vezi câți bani încasează fiecare!

 

One comment

  1. Brehaitia Ovidiu

    Sper să vă facă și vouă o piesă gen antimilitie. Antipcr! Să vă fie rușine!

error: Content is protected !!