PDL-iștii lui Oltean preiau lista eligibilă în Consiliul Județean, cu Doris Moldovan în prim-plan. Trupa lui Dolha vrea la schimb orașul!

Gruparea PDL își face loc pe listele la Consiliul Județean. Eugen Curteanu e candidatul aruncat în lupta împotriva lui Radu Moldovan, iar pe locurile eligibile au intrat serie de liberali din tabăra lui Ioan Oltean.

ol-800x400

Pe listă se regăsesc: 1. Eugen Curteanu, 2. Doris Moldovan, 3. Gheorghe Scuturici, 4. candidat PNL din Năsăud ce va fi desemnat ulterior, 5.Monica Săsărman, 6.Vasile Marc, 7. Dorel Avram (Maieru), 8. Robert Sighiartău (co-președinte tineret), 9. Florin Moldovan (șeful TNL) 10. Neia Lăcătuș, 11. Ovidiu Florean (fostul șef al Gardienilor Publici), 12. Samuel Coman și 13. Călin Sbârciu. Pe listă mai apar Octavian Ganea, George Gaftone și Cosmin Wechter.

Pe primele locuri, pare surprinzătoare absența unor consilieri județeni de casă ai PDL, cum ar fi: Gabriela Montoiu (candidat la europarlamentare), Vasile Bumbu (fost vice-președinte al CJ) sau Florin Urâte (cel pentru care s-a înființat funcția de prim vice-președinte al P.D.L după ce acesta a fost surclasat de Monica Săsărman în bătălia internă). Se pare că acesta a rămas doar simplu membru de partid, iar zvonurile spun că Urâte se va regăsi pe listele de la Consiliul Local.

PDL-iștii au luat grosul la Consiliul Județean, cu un candidat la funcția de președinte și cu un nucleu dur de consilieri pe locurile eligibile. Pe primele 13 locuri apar 8 PDL-iști și 5 liberali (iar 4 dintre ei ar fi la primul mandat). Pare a fi o echipă de opoziție destul de lejeră pentru Radu Moldovan favorit pentru funcția de președinte și totodată cel care a ținut piept unor consilieri județeni mult mai bine-pregătiți în primul său mandat.

 

Lista de la Județ pare a fi un troc pentru lista din Consiliul Local, unde cu siguranță se vor regăsi mai mulți liberali din gruparea Dolha.

 

c4 - 400 f

Dolha este candidatul pentru Primăria Bistița și după trădăirle lui Vasile Moldovan și Alin Seserman, gruparea PDL pare decimată. Listele pentru Consiliul Local vor fi finalizate luni, iar încă din acest weekend se vor purta negocieri dure pentru un loc eligibil în Consiliul Local al Municipiului Bistrița.

One comment

  1. ce partid jenant a ajuns pdl

error: Content is protected !!