FOTO: Cine n-are bătrâni, să-și cumpere! Vezi ce MULȚI penisonari erau în sală, la alegerile interne a P.S.D! Ei conduc Bistrița!

Organizația Municipală a PSD și-a desemnat conducerea pe următorii 2 ani! Viceprimarul Cristian Niculae a fost ales șef de organizație, fiind unicul candidat pe această funcție!

În sală au fost prezenți coordonatorii aparatului de propagandă al PSD: șefi de scară, responsabili cu votul pe zone, delegații sătești din localitățile-componente, consilieri județeni și consilieri locali. Sala Casei de Cultură are 300 de locuri pe scaune și majoritatea celor invitați aveau în jur de 50-60 de ani! După cum se vede în fotografii, tinerii din PSD au fost foarte puțini.

 

 

Pe scenă au stat Radu Moldovan președintele de partid, primarul Ovidiu Crețu, Camelia Tabără – șefa organizației de Femei, Adrian Solcan – șeful Organizației de Tineret, Gheorghe Sabău – șeful Organizației de Pensionari și unicul-candidat, Cristian Niculae. Liderii PSD a ținut discursuri prin care și-au prezentat activitatea și realizările și scopul principal: consolidarea puterii la nivel de municipiu prin re-câștigarea Primăriei Bistrița!

 

p1

p3

 

 

 

 

 

 

Delegaților prezenți li s-a înmânat o foaie de hârtie cu toate candidaturile pentru funcțiile: președinte, secretar, vicepreședinți, membrii Biroul Politic Municipal. Cei din sală au tăiat 9 nume de pe listă și în funcție de voturile adunate s-au ales membrii structurii de conducere a Organizației Municipale a PSD.

 

p16 p21

 

 

 

 

 

p25 p26

 

 

 

 

 

p28 p32

 

 

 

 

 

p43 p46

 

 

 

 

 

 

p50 p52

 

 

 

 

 

p54

p56

 

 

 

 

 

p57 p58

 

 

 

 

 

p61 p64

 

 

 

 

 

p68 p70

 

 

 

 

 

p80 p82

 

 

 

 

 

p82 p83

 

 

 

 

 

p84 p92

 

 

 

 

 

p104 p106

 

 

 

 

 

t3 t22

 

 

 

 

 

 

t5 t8

 

 

 

 

 

 

FOTO cu tinerii care au venit la alegerile interne a PSD!

Din cei aproximativ 300 de delegați, tinerii sub 35 de ani au fost în număr restrâns și au reprezentat o pondere mică la vot. Organizația Municipală se află în re-organizare, după ce conducerea a fost preluată de Adrian Solcan (fost lider al studenților liberali).

p36 p38

 

 

 

 

 

 

p41 p39

 

 

 

 

 

p57 p102

 

 

 

 

 

p109 p110

 

 

 

 

 

 

REZULTATE:

 

Președinte: Cristian Niculae (214 voturi)

Secretar executiv:- Viorel Ința

Vicepreședinți:

– Camelia Tabără
– Ana Gabriela Burduhos
– Doreta Oltean
– Andrei Kozuk
– Horațiu Gherman
– Ioan Radu Uță
– Adrian Solcan

Membrii în Biroul Politic Municipal

– George Avram
– Cristian Lang
– Daria Gavrilaș
– Maria Miheștian
– Alin Baci
– Paulina Cioancă
– Crina Clapou
– Adrian Bechiș
– Darius Sucilea.

 

 

Prin chefuri periodice, partidul ÎNTREȚINE ideea de familie-unită!

 

 

p0

psd2

 

 

 

 

 

 

 

 

psd1

x11

 

 

 

 

 

 

 

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară. La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Viceprimarul Cristi Niculae conduce Organizația Municipală, Camelia Tabără e șefa Organizației de Femei, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret. Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.

 

Cu o structură foarte-bine organizată, PSD a câștigat Primăria Bistrița cu 12.825 de voturi. Cu toate că are doar 16% din numărul de voturi posibile, social-democrații conduc detașat destinele Bistriței!

Citiți și: 


pp1-800x400

 

Toamna se numără… pensionarii! P.S.D-ul trage tare și a făcut al II-lea chef pentru pensionari, la doar câteva zile distanță!

One comment

  1. Nu-i de mirare numarul mare de penisonari care erau în sală, la alegerile interne a P.S.D. , fiind vorba de generatia tovarasului Iliescu.