Peste 48 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Tiha Bărgăului

Compania Aquabis anunță semnarea unui nou contract de lucrări pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în județul Bistrița-Năsăud. De această dată este vizată comuna Tiha Bărgăului, valoarea totală a contractului fiind de peste 48 de milioane de lei fără TVA.

Azi, 12.02.2024, s-a semnat contractul de lucrări CL 6 pentru extinderea rețelei de apă șo canalizare în comuna Tia Bârgăului cu asocierea câștigătoare MIS GRUP – AQUA SERV. Valoarea contractată este de 48.445.412,73 lei fără TVA, structura de finanțare constând în: 79,90% acordate de către Uniunea Europeană; 12,22% asigurate de la Bugetul de Stat; 1,88% asigurate de la Bugetul Local; 6% asigurate din surse proprii, iar perioada de implementare este de 18 luni”, a precizat Aquabis într-un comunicat de presă.

După emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor, în această comună se vor realiza următoarele investiții:

Săptămâna trecută, Aquabis a semnat alte două contracte de acest fel, vizate fiind municipiul Bistrița și patru comune din zona de câmpie a județului Bistrița-Năsăud: Lechința, Miceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie și Budești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *