Consilierul local Ioan Peteleu e ironic la adresa lui Crețu, după ce oamenii primăriei au făcut o gafă de proporții: „bistrițenii se vor putea plimba în liniște pe faleza de doar 80 de centimetri, în șir indian sau “în dungă” și fără biciclete sau cărucioare!”

Ioan Peteleu taxează din nou administrația locală printr-un articol de presă în care sesizează o GAFĂ incredibilă a Primăriei Bistrița: amenajarea unei zone de promenadă de doar… 80 de centimetri!

Incredibil! Ce cadou le-a făcut Crețu bistrițenilor de Târgul Mare?

După opt ani de mărețe realizări (din care sar pietrele)ale edilului Crețu,trebuie să vină și momentele de relaxare. Începând cu acest an, bistrițeni vor avea în fiecare vară, cel puțin două săptămâni de cântec, joc și voie bună. Nu că ar fi rău, dar ce-i prea mult nu-i sănătos.

Cu o majoritate confortabilă în Consiliul Local care-i cântă în strună primarului Crețu, tendința de întoarcere a Bistriței în evul mediu prinde contur. În loc de incubatoare de afaceri sau centre de cercetare, bistrițenii primesc lălăială. Din banii lor, evident. Pâine și circ, ca pe vremea romanilor. Doar așa poate să-și mascheze Crețu promisiunile deșarte făcute în cele trei campanii.

p11

c11-4001

 

 

 

 

 

 

 

Cu peste 150 de străzi de pământ sau pietruite în dorul lelii în fiecare an pe mulți bani și cu multe altele din cele asfaltate care se sparg și se cârpesc anual cu la fel de mulți bani, Bistrița chiar aduce cu un orășel de ev mediu. Nu mai vorbesc de bâlciul din Heidenfeld, plin de chinezării și chiciuri de doi bani la tot pasul.

 

falez0 - Copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obișnuind poporul în cei nouă ani de mandat cu tot felul de utopii (pârtie de schi la șes, scăldătoare în deal, pod cu coarne, pavaje de rupt picioarele, străzi cu stâlpi pe mijloc și case-n drum, etc), Crețu s-a hotărât să le mai facă bistrițenilor, tot din banii lor bineînțeles, un cadou de neuitat în cel de-al nouălea an de domnie și cu ocazia Marelui Bâlci: faleza de 80 de centimetri!

 

falez001

faleza2

 

 

 

 

 

 

În viitorul apropiat, bistrițenii vor putea admira râul Bistrița și se vor putea plimba în liniște pe faleza de doar 80 de centimetri, în șir indian sau “în dungă” și fără biciclete sau cărucioare, că doar primarul nu le poate face pe toate: ori bâlci de două săptămâni și trotuare înguste, ori distracție la maxim și trotuare deloc.

Asta da evoluție, asta da civilizație. Fenomenal!

Ioan Peteleu – consilier local P.N.L

Citiți și: 


cr6-Copy
Jurnaliștii de la PRO TV l-au luat pe Crețu la rost pentru pârtia de schi! Concluzia lor: “până acum nimeni NU a tras Primăria la răsundere pentru modul în care a aruncat pe un deal 5 MILIOANE de euro!”

5 comments

 1. fato, esti din alt film… mai bine stai la cratita nu te baga la trotuare. nu vezi cat de lat e digul? privat este de la gard incolo… esti cea mai penibila

 2. Balan Marius - contribuabil

  La mine la tara cand ma duc la BUDA am tot asa de lat trotuarul. Da macar este din piatra naturala de vale. Aici cred ca este cu sens unic pt. plimbareti. Meri pe-o parte si vi roata pe la podul Budacului pe astalalt razor. Lucrare de tat cacatul.

 3. Este de o singură persoană…..primarul e singuratic?????

 4. Eu zic ca mai aveau unde face trotuar mai lat, se vede si in poze, spre apa, acuma ca trebuia facuta o fundatie temeinica asta-i alta discutie. Normă tehnică din 27/01/1998 privind proiectarea şi realizarea străzilor în localităţile urbane
  cap 3.24.
  Pentru circulaţia pietonilor în localităţile urbane se vor amenaja trotuare, cu o lăţime cuprinsă între 1,00 m şi 4,00 m, în funcţie de intensitatea circulaţiei pietonale şi de locul unde sunt amplasate.

  http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/14665

 5. Mai,desteptilor,inteleg ca in zona aia atît se poate,restul e privat! Nu e vb.decit de o distanta mica dincolo de apă!Sînteți penibil!

error: Content is protected !!