„Pinocchio” Suciu, deconspirat! Am găsit declarația din 2012 care îl ÎNGROAPĂ înainte de alegeri pe Daniel Suciu, sîngeorzanul de ocazie : „… zona de Câmpie a judeţului este cea mai apropiată de sufletul meu pentru că este locul unde am copilărit”. Bunica lui confirmă!

a01Daniel Suciu a fost adus în politică de Radu Moldovan și transformat din ziarist în deputat. Fără nicio realizare în plan administrativ, Dani a prins mereu oportunități ideale: a intrat în P.S.D adus de mentorul Radu Moldovan, a intrat în Parlament pe colegiul Beclean, colegiu de casă al PSD și acum își caută amintiri de sîngeorzan ca să arate că e de-al locului, el fiind de fapt originar de pe Câmpie.

 

 

 

 

 

 

Casa cu geamuri multe: o șmecherie de care s-a agățat Suciu ca să arate că-i sîngeorzan. De fapt, e „vinitură” de pe Câmpie!

 

Daniel Suciu a testat terenul ca sarcină de partid când s-a ocupat de campania lui Venig pe Sîngeorz-Băi. Apoi și-a amintit că a copilărit în casa cu geamuri multe… o idee atent studiată prin care deputatul vrea să arate că e de-al locului.

 

u1

u2

 

 

 

 

 

 

 

 

Extrem de abil, Suciu se dă sîngeorzan, dar de fapt deputatul a copilărit în Miceștii de Câmpie, în casa bunicilor situată în apropierea bisericii. Bunica lui Suciu confirmă că nepotul ei a crescut pe câmpie și nicidecum NU a copilărit la Sîngeorz-Băi, de unde este originară mama sa, care a venit asistentă în Micești și s-a mutat acolo pentru o perioadă.

 

Acesta este adevărul, dar cu toate astea în planul imaginii, Suciu a încercat o asociere cu Sîngeorz-Băi pentru a strânge voturi pe o emoție creată în acest sens.

 

 

 

 

 

 

Testul Suciu pe Sîngeorz, pregătit în laboratoarele P.S.D

 

y6Suciu și-a pregătit atent candidatura în laboratoarele P.S.D și un prim semnal a fost acela când a votat în 2014 la Sîngeroz-Băi, pe listele suplimentare. „Am votat în orașul natal al mamei mele, Sângeorz- Băi, la secția 77, cu speranţa unui viitor în care vrajba și ura să dispară din societatea noastră. Am votat cu încredere pentru un președinte care uneşte”, transmitea deputatul Daniel Suciu, pe pagina de facebook.

„Casa cu cele mai multe geamuri din oraș (cred) e casa părintească a mamei mele din Sîngeorz Bai. Cealaltă, în copilărie mi se părea un conac din povesti. Cine nu a băut borcut de la 8 a trecut degeaba prin stațiune. Nu mai vorbesc de mofeta de pe izvoarelor de unde pândeam domnii acum 20 si ceva de ani si trăgeam cu țevi si cornete.” a fost mesajul postat pe facebook, prin care Suciu își pregătea lansarea în campanie.

 

 

 

Daniel Suciu, cu fundu-n două luntrii. Când are interes zice că-i din Sîngeorz-Băi! Lasă vrăjeala, Suciule, că ești vinitură de pe Câmpie! Uite ce declarai acum 4 ani!

 

Acum 4 ani, Daniel Suciu l-a lăsat pe Venig singur și a colindat zona de câmpie pentru a aduna voturile necesare pentru un scaun de deputat.

„Zona de Câmpie a judeţului este cea mai apropiată de sufletul meu, pentru că este locul unde am copilărit, unde sunt bunicii mei, unde am învăţat ce înseamnă munca, bunul simţ. De Lechinţa mă leagă şi prietenia cu primarul Romeo Florian. Vreau ca împreună cu autorităţile locale de aici să luptăm, ca Lechinţa să redevină ce a fost odată, prin atragerea de investiţii, prin susţinerea fermierilor, a sistemului de învăţământ”, declara Daniel Suciu acum 4 ani (articol publicat în „Răsunetul” în 23.11.2012 ).

 

După lungi campanii pentru Venig, în 2012 Daniel Suciu se-ntoarce la origini, după voturi pe Câmpie!

 

Iată articolul publicat în Mesagerul în 14.11.2012, dată la care Daniel Suciu se afla în campanie în zona sa natală, pe Câmpie.

„Emoţionat şi cu un discurs emoţionant, Daniel Suciu, candidatul Colegiului 2 pentru Camera Deputaţilor – fiind originar “de peste deal”, adică din Miceştii de Câmpie, s-a adresat sătenilor cu apelativul “Dragii mei bunici”, el susţinând ideea că tandemul Ioan Deneş-Daniel Suciu va fi unul care va lupta în Parlament pentru legi mai bune şi mai aproape de satul transilvan.

Mă bucură să fiu în mijlocul dumneavoastră, dragii mei bunici. Suntem gata de muncă şi sunt sigur că nu vă voi dezamăgi, nici eu şi nici Ioan Deneş”,  preciza Daniel Suciu. 
a2a44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suciu e de peste tot: Micești – Beclean – Bistrița – Sîngeorz!  În funcție de… „funcție”!

 

u0La 4 ani distanță, după ce a ieșit deputat de Beclean, cu campanie puternică pe zona de câmpie unde a copilărit, Daniel Suciu și-a amintit că poate mulge vaca sîngeorzenilor și i-ar șade bine de primar!

 

Azi-mâine l-om vedea pe Suciu că de fapt el e oșan și poate fi primar prin Maramu’. Dacă sîngeorzenii au bun-simț și nu i-au întors vorba, cu moroșenii nu-i de șagă că te-or scoate cu pietre din comună, Suciule! Pentru astfel de manevre, în 5 iunie, sîngeorzenii te-or trimite după cotoz pe Câmpie, de-un’ te tragi!

 

 

Citiți și:

 

 wIa-ți măndașul, Suciule!

http://www.ziardebistrita.ro/ia-ti-mandasul-suciule/

35 comments

 1. Dupa comentarii va puteti da seama ce caracter au sustinatorii lui Suciu.

 2. Atata scandal degeaba. Pana la urma nu a jignit pe nimeni

 3. Suciu e un politician care a crezut ca neamurile il pot face primar. Nici macar ei nu voteaza psd

 4. Sluga lui Moldovan e la final de cariera. PSD a distrus orasul si acum nu accepta ca au pierdut pe minciuna lor.

 5. Batrana a spus adevarul si asta conteaza. Degeaba incearca cei di psd sa se ascunda si sa minta pt. voturi

 6. Un ziarist curajos. A aratat ce nivel au politicienii si de ce minciuni sunt in stare pt a manipula. Canditatul PSD va incepe din toamna o campanie in Micesti pt ca pe Sangeorz nu are sanse cu astfel de minciuni.

 7. SUCIU V. BISTRITA

  ZIARISTULE DE DOI BANI, L-AI INTREBAT PE LIVIU RUSU UNDE A COPILARIT SI DE UNDE-I SUNT PARINTII,PENTRU CA ACUMA CANDITEAZA LA PRIMARIA BISTRITA.FEMEIA CARE ARE 84 DE ANI ESTE SI MAMA MEA.DACA AI FI VRUT SA AFLI ADEVARUL PUTEAI SA MERGI IN SANGEORZUL BAI SI INTREBAI DE VECINI SAU CHIAR PE OGAGAU CARE STIE FOARTE BINE CE ORIGINI ARE DANIEL SUCIU IN ACEL ORAS , SA INTREBI PARINTII LUI CARE SUNT DIN BISTRITA SI NU TREBUIA SA TE MAI DEPLASEZI PANA IN MICESTI.DAR PENTRU UN SUC SI O PIZZA CE NU FACE UN ,,MARE ZIARIST” CA TINE.BANUIESC CA TI-AI PREGATIT INTERVIUL ASA CUM TREBUIE .I-AI SPUS SCOPUL PENTRU CARE ESTI ACOLO,I-AI CERUT VOIE SA O FILMEZI .STIU CA I-AI SPUS MAMEI MELE CA ESTI PRIETEN CU DANIEL. APROPO CASA CEA CARE ESTE IN IMAGINE ,DIN MICESTI, NU ESTE CASA DEPUTATULUI SUCIU DANIEL CI ESTE CASA MAMEI MELE SUCIU VICTORIA ,A FRATELUI MEU SUCIU PAVEL,TATAL LUI DANIEL,SI A MEA ,UNCHIUL LUI DANIEL NASCUTI AMANDOI IN MICESTII DE CAMPIE.

 8. Ziarist??? O rusine! Sa se lege de o persoana atit de vulnerabila pt niste chestii machiavelice! Rusine! Nu faci cinste meseriei ci o murdaresiti! Esti un nimic! Oare cum poti fi mindru de tine? Doar prostia poate justifica aceste acte! Reprofileaza-te cind mai ai timp,ca ti-ai gresit cariera nesimtitule!

 9. Asta se poate numi jurnalist? cel mult un jegos infect. Indiferent de ce parte a baricadei esti, nu se face asa ceva. mi-e scarba de asemenea specimene

 10. Bravo !!! De jurnalisti ca tine e nevoie care cauta adevarul ,felicitările oamenilor a politici .
  Bunica era sinceră in schimb politiceanu……..un mincinos demascat .

 11. Daniel Suciu este exact ca Venig si vrea sa iasa victima pina ce se vede cu sacii in caruta. Sangeorz are nevoie de un gospodar si nu de un smecher psd pt ca ei au distrus toata zona si judetul.

 12. Suciu asta nici cand e prins cu minciuna nu se lasa. Mare tupeist. Din ce a citit nu e vorba de bunica lui, ci de faptul ca el ca politician se foloseste de orice mijloace pt imaginea sa iar acum crede ca daca se victimizeaza va lua voturi. E final de cariera pt el

 13. Bani, campanie alegeri, primar. Chiar nimeni nu vorbeste de adevar si nimeni nu isi da seama ca PSD manipuleaza intr-un mod ordinar pana ce se vad la ciolan. Si revin de fiecare data cu noi promisiuni!

 14. Nu inteleg de ce jurnalistului sa.i fie rusine…asa ma apuc si eu sa spun minciuni ca ajut oamenii sarmani, batranii, copiii si astept sa fiu decorat de presedintele tarii pentru asta, dar voi sa nu cumva sa intebati un batran, un copil sau un sarman daca este adevarat ce spun pentru ca astfel va veti numi nesimtiti, fara demnitate, de ce va folositi de acesti oameni…incurajati in continuare prostia si minciuna!! Eu cred o femeie simpla de la tara nu un politician.

 15. Unul de-a fichii

  Domnule reporter esti penibil de-a dreptul,sunt un verisor dulce a lui Daniel si Da am copilarit impreuna in casa cu multe geamuri in vacante ne jucam prin padurea Borcutului,dar bineinteles ca a trebuit sa mearga si la Micesti cum si eu mergeam la bunicii din partea mamei in unele vacante.Sa va fie rusine pentru felul cum ati ales sa denigrati imaginea unui Om cum e Daniel care nu e un Penal ,cum e individul care v-a platit sa faceti lucrul acesta. Rusine Rusine Rusine.

 16. GUMA DE MESTECAT

  esti un jurnalist de doi lei daca te pretezi la asa ceva .si eu am bunici din doua zone diferite ale judetului si am copilarit la fiecare in parte .cati bani ai primit pt asemenea articol penibil de la ogagau ?oricum esti o marioneta a lui rusu si ogagau .As mai avea o intrebare :Ti-ai umplut contul bancar in aceasta campanie?oricum daniel o sa fie viitorul primar al orasului Sangeorz Bai!nu te mai oftica ca nu are rost

 17. De ce se tot victimizeaza? Bunica lui a spus adevarul si acest lucru il incurca in campanie pe nepotul de pe câmpie.

 18. Dar sa intrii și sa filmezi mișelește
  O bătrânică care chiar dacă era lucida este totuși datorita medicamentelor. Dl botezat în primul rand ați filmat o proprietate privata fără acord, și încercați sa manipulați cu asemenea tâmpenii. Rușine .

 19. Eu credeam ca a copilarit in Sîngeorz si acum vad cit de parsiv este si ce mult a inselat

 20. Voi, ogagaistii astia, va comportati exact ca Ponta in campanie: ca Iohannis nu e roman, ca Suciu nu-i sangeorzan! Care-i PNL-ul, care-i PSD-ul? Care-i relevanta daca esti de aici sau de de unde intoarce corbul? Ca te intereseaza mai mult problemele cetatenilor? Du-te maaa!

 21. Bunica din imagini e perfect-lucidă si un exemplu de bun-simt și înțelepciune, cum din păcate nu văd la mulți tineri care se cred capabili să discearnă lucrurile. Lăsați-o asta cu „folositul” că nu ține. A răspuns simplu și a vorbit despre lucruri adevărate. Alții se folosesc de bătrâni și emoții pt. a lua voturi din 4 în 4 ani si nu accepta adevarul nici in ruptul capului. Mai ales ca ii dezarmeaza!

 22. Am urmarit filmarea si bunica lui pare perfect lucida si a raspuns unor intrebari simple. E mai grav ca sunt unii bunici care au fost mintiti toata viata si nu s-au trezit din minciuna iar politicienii i-au cumprat cu o sticla de ulei si un kg de zahar.

 23. Mre tupeu are Daniel Suciu cind se gindeste sa fie primar si nu a facut nimic in viata lui

 24. Este penibil sa implici in campanie pe bunica lui de 85 ani , batrana si bolnava care abia mai tine minte ce a facut acum 10 ani. Nu conteaza unde a cpilarit mai mult , important e faptul ca bunicii si mama d-lui Suciu sunt din Sangeorz lucru dovedit ! Mult succes Suciu Daniel

 25. Suciu a mintit toata campania si a spus ca e din Singeorz. Bunica lui spune adevarul si asta trebuie retinut

 26. Mi-ar fi rusine, sper sa vada asta toti sangeorzeni.

 27. Este penibil sa te folosesti de bunica lui care la 85 ani batrana si bolnava abia mai tine minte ce a facut acum 10 ani , ce sa mai zicem de multi ani in urma.Bunicii si mama d-lui Suciu sunt din Sangeorz si e mandru de acest lucru , motiv pentru care vrea si e singurul care poate sa ajute acest oras. Succes d–le Suciu

 28. Claudia, dar de bunicii nostri, ce zici? Dar de bunica mea, ce parere ai? Cum sta saraca la poarta din fata casei, vine un „mare” candidat, ii da un pliant, ii spune doua vorbe-n vant si apoi ii arata unde sa puna stampila. Aceste lucruri nu le vedem???
  Asta ma doare! Mi-e mila de ea si de toti batranii acestia care sunt folositi.Dar cine-i foloseste? Cine-i manipuleaza? Cine procedeaza in felul acesta, din 4 in 4 ani? Si cu ei, si cu noi? Cine?
  Dar asta nu ne mai emotioneaza. Nu le mai vedem.
  Hai sa intelegem cum stau lucrurile. Sa ne uitam mai atent.

 29. Penibila mai esti!!! …ce a facut reporterul ?a pus niste intrebari iar batrana nu se simtea intimidata sau umilita.
  Am aflat si noi o alta minciuna a unui poliuticean ……..nu a bruscato cum faceau gorilele lui udrea sau nu a intrat peste ea in casa nu a agasato …..

 30. Indiferent cum sunt unii sau alții nu te poți lega de oamenii din viața lor, mai ales dacă nu au nici o vină. V-ați uitat la biata femeie , care abia stă pe picioare și îi răspunde la ,,un mare ziarist”. Înțeleg că asta îi meseria lui, mai ales dacă îi plătit, dar ce suflet poți să ai să fi în stare de așa ceva. Dezamăgire asta simt și văd și în oamenii care îl apăra! Nu am greșit nici o țină, eu am făcut referire strict la filmare, nu are importanța de ce partid îi vorba, pur și simplu de viața femeii, care la vârsta asta îi folosită în scopuri josnice, 🙁

 31. Claudia, ai gresit tinta. Degetul tau ar trebui sa se indrepte in alta directie. Altcuiva ar trebui sa-i bati obrazul. Nesimtirea si golaneala care exista la nivel inalt, la unii CANDIDAti, care vor cu orice pret si prin orice mijloace sa coloreze judetul acesta, asta nu te misca? Asta nu te dezamageste? Nu vezi penibilul acolo?
  Probabil ca nu, fiindca, din pacate, ne-am obisnuit cu starea aceasta de anormalitate: ei sa ne minta si noi sa-i creditam, acordandu-le, ca ORBII, mereu si mereu inca o sansa.
  TREZITI-VA, OAMENI BUNI!!!!
  TREZITI-VA ODATA!!!

 32. Oricum sunt multi care voteaza cu psd fara sa stie ce fac si cred tot ce aud.

 33. Inca un Pinocchio? Parca mai era unul, ati mai scris voi pe aici, sef la judet.

 34. Hoti si mincinosi. Asta sunt acesti politicieni care fac orice pt voturi.

 35. Ești chiar penibil, cum să te folosești de săraca femeie pentru scopul asta! Nu ți rușine! Orice bunică dacă își iubește nepoții va sune mereu că nepotul său și-a petrecut copilăria la ea, îi evident că orice copil stă în vacanțe la bunici. Sincer m-ai dezamăgit cu acest articol,, ai fost în stare să calci peste orice demnitate. Urât din partea ta.